getejra

Ензимна очищувальна пудра для жирної та комбінованої шкіри

Я справжній фанат ензимних пудр. У мене є топова і найулюбленіша, але ну вже занадто дорога, тому я в пошуках аналогу від українських брендів. Про бренд Hillary я маю найтепліші враження від тих засобів, що пробувала (а підсадила мене на них подруга, яка вже просто спокійно може бути їхнім амбасадором по кількості засобів, які спробувала 🤣)

Мені дуже подобається стильний мінімалістичний дизайн засобів. Пудра упакована в картонну коробочку білого кольору, на якій нанесена вся необхідна інформація.

Сама пудра знаходиться в білому пластиковому флаконі з чорною кришкою фліп-топ - поки що це найкомфортніший з форматів, який у мене був. Додатково флакон закритий прозорою плівкою і я точно знаю, що є першою людиною, яка його відкриває.

Порошок білого кольору крупнодисперсний.

❄️ містить мальтодекстрин, який забезпечує м’яке очищення шкіри, не викликає подразнення;
❄️ натуральний кокоїл глутамат натрію діє як ніжний очищувальний агент, який не пересушує епідерміс, залишає його зволоженим;
❄️ силікат забезпечує легке відлущування, вирівнює текстуру шкіри, робить гладенькою та м’якою на дотик;
❄️ завдяки інуліну шкіра зберігає природний баланс вологи, відчуття м’якості й свіжості;
❄️ альфа-глюкан олігосахарид підтримує здоровий мікробіом епідермісу, захищає від зовнішніх подразників, зберігає природну бар'єрну функцію;
❄️ ніацинамід допомагає зменшити почервоніння і запалення, робить колір обличчя більш рівномірним і сяйним;
❄️ аргінін стимулює регенерацію клітин, сприяє оновленню шкіри та підвищенню пружності;
❄️ протеаза і ліпаза — природні ферменти,  які глибоко очищають пори і видаляють ороговілі клітини, допомагають боротися з чорними цятками, зменшують надмірне виділення шкірного сала.

Це перша моя пудра, яку необіхдно спінити в долонях: відсипаю орієнтовно половину чайної ложки на вологі руки та розтираю до утворення кремової пінки. Наношу на очищену шкіру круговими рухами, уникаючи зони навколо очей. Злегка масажую 1-2 хвилини, потім ретельно змиваю теплою водою. Так як у мене жирна шкіра, то пудру використовую 2-3 рази на тиждень.

Як бачимо пори чистенькі і шкіра наче заматована. Мені подобається результат після використання цієї пудри.

Але я була б не я, якби не вирішила додатково спробувати її на шкірі хлопця, так як догляд і ретельне очищення шкіри це не про нього -то чорні цятки і забиті пори його постійні супутники. Як на мене то результат помітний навіть не придивляючись. Якщо ще зможу змусити кілька разів нею покористуватись - ніс і щоки взагалі виглядатимуть прекрасно 🙃