Like a Light Skin Tint
Цікавий продукт від Florence by mills
Ну ось, маю черговий допис на один із засобів від Florence by mills.
Взагалі інформації в Україні про них не так вже й багато, тож, вирішила, що буду ділитися своїми враженнями про все, що маю.
Більш за все мені подобаються їх лосьйон для тіла та засоби для вмивання. Без усіх інших їх продуктів я б, здається могла обійтись.
Проте, сьогодні хочу трішечки розповісти про такий мультифункціональний засіб як тінт для обличчя.
Це той продукт, враження від якого в мене досі неоднозначні.
Відтінок маю F010- Fair with cool undertones (найсвітліший із холодним підтоном). Оскільки колір шкіри у мене досить світлий та я доволі бліда, то вибрала один з найсвітліших. Здається, не зовсім вгадала з кольором, проте продукт настільки багатофункціональний, що це мене не дуже засмутило.
Користуюсь вже деякий час та ніяк не можу для себе вирішити, чи подобається він мені )
Справа і тому, що залежно від способу нанесення він може лягати як ледь помітний тінт, так і як щільний тональний крем.
Якщо його взяти невелику кількість та гарно розтушувати, він стає взагалі непомітним на шкірі, додаючи лише легкого сяйва обличчю. Проте, якщо щільно вбивати його спонжем чи пензликом, можна отримати покриття, як у тонального засобу, що може навіть перекрити деякі незначні недоліки на шкірі.
На відео намагалась показати структуру) У мене враження після першого нанесення були жахливі ))) Здавалось, що він дуже щільний та погано розтушовується
Але на фото додала стадії його розтушування - на останньому фото видно, що продукт повністю підлаштувався під колір шкіри. Загалом, легке покриття нагадує мені дію "герленівських метеоритів" - коли залишається лише непомітне сяйво і навіть не зрозуміло, що взагалі на шкірі є якійсь засіб.
Склад як й усіх засобів Florence by mills досить не поганий, захист від сонця відсутній. Пакування має зручну помпу-дозатор. Невпевнена, що придбаю вдруге, але спробувати було варто )
Коментарі (0)