anya_kozachenkoo

Актуальний догляд. Vichy

Актуальний догляд. Vichy

Нещодавно розпочала використовувати ці маленькі продукти від Vichy, але незважаючи на їх розмір, розхід доволі економний. Користуюсь тиждень. Тому можу поділитись своїми враженнями. Це антивікова лінійка, так як мені 29 років, то такими засобами я вже не нехтую🙈

В мене це супер мініатюра 5 мл, виготовлено у Франції. Серум не має ніякого аромату, текстура рідка як водичка. Це сироватка проти пігментних плям, але я їх нащастя не маю. Але цей серум дає шкірі сяйво та зволоження. Непогано вирівнює тон шкіри. Текстура легка, швидко вбирається в шкіру.

В складі є ніацинамід 4%, який працює на звуження пор, вітамін Cg, який працює на освітлення, гліколева кислота - розгляджує текстуру шкіри, пептиди - сприяють збільшенню колагену й еластану, зміцнють шкіру.

В серумі не має спирту, ароматизаторів та силіконів.

Мені подобається цей серум, тому думаю над покупкою повнорозмірного засобу.

В мене в об'ємі 15 мл, виготовлено також у Франції.

Аромат приємний косметичний, текстура оксамитова. Добре пом'якшує шкіру та ніби її блюрить, розгляджуючи та вирівнюючи шкіру. Добре зволожує шкіру. Також добре працює як база під макіяж.

В складі є мінеральна вода Vichy, яка живить шкіру, біопептиди з гороху, які стимулюють вироблення колагену в шкірі, а також вітамін С, який освітлює шкіру та вирівнює її відтінок.