Чистикова Дар'я

Новиночка від Fantasy Community Perfumes

Новиночка від Fantasy Community Perfumes

Осіннє оновлення парфумованого гардеробу новиночкою від американського бренду нішевої парфумерії Fantasy Community Perfumes — карамельний, томний та загадковий аромат Vanilla Sip & Sweet Caramel 🍬

Парфум представлений у матовому скляному флакончику молочного кольору. Об'єм складає 30 мл. Дизайн стильний, на наліпці основним посилом є назва аромату та лого самого бренду.

Піраміда аромату Vanilla Sip & Sweet Caramel наступна:

Верхні ноти: Ваніль, Мигдаль

Середні ноти: Ірис

Базові ноти: Пудрові ноти, Сандалове дерево

Ох, як він шикарно звучить! На старті ваніль та мигдаль йдуть у парі, але з різним настроєм. Ваніль робко заглянула на хвилинку, неначе помилилась дверима, в той час як мигдаль просто вибив її ногою та впевнено заявляє про себе. Він відчувається терпко та пряно.

Буквально через декілька хвилин вступає ірис, домінуючий та притягуючий погляди, як поп-зірка на сцені. Деревні та пудрові ноти теж відчутні, але міжділом, у не частих перервах, ніби анонсуючи ірис.

По особистим асоціаціям це: ...Маленька кав'ярня. На вулиці дощова та похмура погода. Від того місце стає ще більш теплим та затишним. За дизайном вона автентична, з дерев'яними меблями, м'якими диванчиками, на котрих можна провалитися в сон, та солодощами на вітрині, аромат від яких вже впитався у стіни. Привітний офіціант приносить ванільне капучіно з ірисним сиропом та марципаном. Тепло та спокійно, як ранок вихідного дня.

Аромат такий охоплюючий та, повторюсь, теплий, вмить розташовує до себе. Його так і кортить відчувати ще і ще, пригорнутись до нього та нікуди не поспішати. Цей аромат ідеально підходить для холодної пори року. Він буде доречним і на свята, і просто на щодень.

Стійкість така ж прекрасна, як і у інших ароматів бренду: близько 6 годин чую його на собі активно, далі лише зблизька, на одязі до прання. Шлейф відчутний, з цим ароматом ви точно не залишитесь непоміченою.

Сміливо можу радити його всім любителям теплих солодких ароматів для затесту. Особисто я, у захваті ❤️

Дівчата, чи знайомі ви вже з новинками Fantasy Community Perfumes? Знайшли свого фаворита на осінь-зиму?