Не Батистом єдиним: сухий шампунь, який рятує мене у відрядженнях
BALEA Trocken Shampoo - Moonlight Flowers
Знаю, як ми всі звикли, що сухий шампунь класний лише один і це мій улюбленець Batiste. Але мова сьогодні буде не про нього, а про сухий шампунь від німецького бюджетного бренду від Balea. Цей ароматний малюк у мене зявився неочікувано: я збирала валізу у невелике відрядження і мені так не хотілося брати свій повнорозмірний Batiste, тому придбала невиликий формат сухого шампуню, який я знайшла у найближчому магазині.
Я нічого особливого від нього не очікувала, проте мені хотілось би, аби він хоча б не пересушував шкіру голови і не провокував цим самим появу лупи... Але він підкорив мене з першого використання і зараз розповім чим саме!
Сухий шампунь від Balea розкрився для мене лише рядом переваг:
1. Він має неймовірний квітковий аромат! Цей запах не перебиває ваші парфуми, він просто окутує волоссячко приємним ароматом!
2. Хоч при нанесенні він має такий самий білий колір, але він швидко зникає, якщо ним користуватися правильно.
3. Після використання бонусом отримуєш класний об'єм!
4. Цей продукт не пересушує шкіру голови, не викликає свербіж, лупу чи інші неприємні моментики.
Я, справді, вважаю, що Balea можна назвати аналогом Batiste. Цей шампунь такий же якісний, як і той, що родом з Британії.
Коментарі (0)