K_Filonenko

Carmex Lip Balm Гранат

Carmex Lip Balm Гранат
Carmex Lip Balm Гранат

Користуюся бальзамами Carmex вже багато років, але купувала зазвичай класичний варіант. Пробувала в 2 форматах в баночці та тубі, тож цього разу вирішила спробувати щось нове, бальзам в стіку з ароматом гранату.
Після звичного мені класичного бальзаму в баночці стік відчутно відрізняється. Різниця не лише в ароматі, а й в зволоженні, блиску та силі "печіння" характерному для всіх бальзамів carmex. У стіках ці характеристики не так яскраво виражені.

Аромат приємний слабо виражений, на губах тримається не дуже довго.

Колір: жовтуватий, характерний для всіх бальзамів Carmex

Захист: Spf 15

Упаковка: має зручну пластикову упаковку з маленькою кришечкою та коліщатком для висування стержня.

Carmex Lip Balm Гранат
Carmex Lip Balm Гранат
Carmex Lip Balm Гранат
Carmex Lip Balm Гранат

Основні переваги:
* Ефективне зволоження: Бальзам глибоко зволожує сухі та потріскані губи, відновлюючи їх природний баланс вологи.
* Захист від зовнішніх впливів: Містить сонцезахисний фільтр SPF 15, що захищає губи від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.
* Лікувальні властивості: Містить камфору та ментол, які мають протизапальні та заспокійливі властивості, допомагаючи зняти подразнення та почервоніння.
* Зручний формат стіка: Компактний дизайн дозволяє легко носити бальзам з собою і швидко наносити його в будь-який час.
* Приємне відчуття охолодження: Камфора та ментол надають приємне відчуття прохолоди на губах.
* Швидке всмоктування: Бальзам легко вбирається, не залишаючи жирного блиску.
* Carmex Lip Balm with Flavor: Доступний з різними приємними ароматами.

Враження:
Цей формат зручний для бальзаму, який завжди з собою, такий собі кишеньковий бальзам. Спочатку було не дуже звично використовувати стік, бо мені не вистачало зволоження, але згодом звикла. Він ідеально підходить як дорожній бальзам, який використовую на вулиці, через зручний формат та захист, та як база під олівець, або помаду для губ (бо можна нанести тоненький шар засобу).
Загалом, Carmex Lip Balm є надійним засобом для догляду за губами, який допомагає зберегти їх здоровими, зволоженими та захищеними від зовнішніх впливів.
Можу рекомендувати!

Докладніше про carmex в баночці: https://club.makeup.com.ua/post/53276/