RE:CARE | Комбо для якісного о чищення
Re.Care Exfoliating Face Toner| Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel
Всім привіт.
Будь-який догляд за шкірою починається ще на етапі очищення.
Яким би добрим не був крем або тонер, якщо шкіра недостатньо очищена від забруднень або, тим більше, від макіяжу, нічого хорошого не вийде.
Тому щоранку і кожного вечора ми починаємо ритуал догляду за собою саме з вмивання. І сьогодні хочу розповісти про свій досвід очищення шкіри обличчя з брендом Re.Care.
До пінки або гелю для вмивання в мене безліч вимог і далеко не кожен засіб може мені догодити.
Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel
ОПИС від ВИРОБНИКА: Формула гелю допомагає делікатно видалити забруднення, надлишки себуму та залишки макіяжу, не пересушуючи епідерміс.
ОФОРМЛЕННЯ: Я люблю таке оформлення косметики. Все просто, лаконічно і водночас стильно.
Гель продається у флаконі із щільного пластику не прозорого білого кольору з приємним дизайном. Ну і звичайно, традиційно, вся інформація зосереджена на звороті флакона.
Помповий дозатор, працює бездоганно і розмір порції без проблем можна регулювати.
Він оснащений також поворотним механізмом, тобто його можна привести в неробочий стан і без проблем транспортувати.
КОНСИСТЕНЦІЯ І КОЛІР: Гель середньої густоти, прозорий - завдяки чому ним дуже зручно та приємно користуватися. Піноутворення мені подобається, гарна пінка, дуже легка та добре розподіляється по шкірі.
АРОМАТ: Приємний, квітковий.
АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:
- НІАЦИНАМІД - покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру.
- ПАНТЕНОЛ - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.
- Екстракт насіння грейпфрута - це один з найбільш потужних екстрактів для проблемної шкіри.
- Аскорбілглюкозид - є похідним L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою. Це бездоганна форма вітаміну С. Чудовий антиоксидант, що захищає шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів.
ЕФЕКТ: Мені дуже важливо відчувати гарне очищення шкіри. А особливо ввечорі чи після тренування.
І ось тут дуже важливо, щоб засіб не сушив шкіру і не очищував її до неприємного скрипу.
Завдяки цьому засобу я отримую чисту шкіру, але взагалі без сухості.
Подальший догляд шкіра сприймає із задоволенням і загалом цей гель по праву можна вважати більш ніж гідним засобом для очищення проблемної та комбінованої шкіри.
Мені подобається як цей гель працює в парі з тонером цього бренду: Re.Care Exfoliating Face Toner
Re.Care Exfoliating Face Toner
ПАКУВАННЯ Лаконічна біла непрозора важкенька пластткова пляшечка з кришкою фліп-флоп.
КОНСИСТЕНЦІЯ: Прозора рідина із легким ароматом.
СКЛАД: мінімальний, що мене вразило. Дивіться:
Aqua (Water), Propanediol, Polysorbate 20, Salicylic Acid, EDTA
АКТИВИ:
- Саліцилова кислота - відлущує шкіру, балансуває секрецію жир, зберігає пори вільними від бруду та бактерій, зменшує плями та інфекції на шкірі.
Для чого: оновлення та поверхневе полірування шкіри, тонізування. Використовується як завершальний етап очищення шкіри.
Як я використовую: невелику кількість тонера наливаємо на ватяний диск і протираємо обличчя. Враховуючи, що у складі кислоти, протирати обличчя потрібно без фанатизму, одним шаром, не потрібно багато разів проводити по тому самому місцю.
Тонер досить делікатний. Звичайно, кислоти у складі накладають свій відбиток на засіб: він явно набагато сильніший і активніше очищає шкіру, але при цьому якщо використовувати його в міру, не наливати на ватний диск, щоб капало, і протирати обличчя за один раз, то ніяких подразнень він не викликає.
Ще дуже важливо, при використанні цього тоніка, та й будь-якої косметики з кислотами, вдень не забувати про крем із спф, тому що захист від сонячних променів, шкірі, яка зазнала впливу кислот, потрібний особливо сильний.
Я чесно кажучи, влітку цей тонік не ризикну використовувати, навіть з усіма обережностями, а ось взимку йому саме час.
Після використання обличчя свіжішає, рожевіє, кров приливає до поверхні шкіри. Шкіра стає відполірованою, дуже доглянутий і здоровий вигляд.
Підсумуємо:
Я з усією впевненістю можу рекомендувати цей бренд для догляду як за проблемною шкірою обличчя так і для періодичного догляду за шкірою будь якого типу, яка потребує гарного очищення та відлущення. Ці засоби чудово доповнюють один одного та класно впишуться в повсякденну рутину.
Коментарі (0)