Blondie_rs

Термотуш за дві копійки | GlamBee

Привіт! Я нарешті всіляко протестувала дану туш та сформувала остаточну думку про неї. Але для початку, як завжди, давайте трішки лірики 😁

Я застрягла ще в часах, коли туш можна було знайти за 50 грн, і так колись коштували Maybelline [не сумніваюсь, що ви памʼятаєте ще нижчі ціни]. Зараз же бачити туш за 350-500 грн мені якось дуже не комфортно 🙇🏼‍♀️ З ними, як з тональними - завжди найбільше мороки у виборі. Якась пішла така тенденція, що практично кожна туш залишає мені плямки під бровами та нижньою повікою. Через годину ти вже як панда, а тобі ще цілий день так ходити. Тому я почала придивлятись до термо. Beauty Creations [допис туть: https://club.makeup.com.ua/post/34151/ ] до нас не завозять, я тоді випадково вихопила одну штучку на пробу. Heimish по акції можна знайти за 290-300 грн. І все ж - не те. Хочу ще дешевше 😂 Взяла звичайну Lamel Oversize, якою була приємно вражена. Тільки от засохла мені за 3 чи 4 місяці. Мені зазвичай на півроку-рік вистачає.

Аж раптом... я спокусилась на акцію 2=4 від Glambee. Вивчаючи асортимент, звернула увагу на слово "термотуш", хоч на самій туші такого зазначення не було [тільки на сайті в описі]. Думаю, ладно. І так недорого. Якщо маячня, то не шкода буде викинути.

Пакування в неї найбільш простеньке серед усіх: футляр виконаний із плотного картону, який обтянутий кольоровою плівкою, що дає ось ці переливи. Загалом, цікаве рішення під "еко", яке нагадало мені картонні палетки тіней на магнітах. Але якщо її пожмякати руками - ніяких видимих деформацій не трапляється. Тож, пакування міцне та надійне!

Щіточка силіконова з конусною формою, яка злегка завужується до кінчика. Нею зручно малювати як верхні, так і нижні вії. Ніяких зауважень до щіточки не маю. Вона не колюча, як у Colour Intense Be Bold. Памʼятаєте, я недавно ще купила коричневу туш? Але от користуватись нею не змогла, бо щіточка дуже колюча і викликала жахливий дискомфорт. А з Glambee все гаразд - приємний силікон без подразнень для моїх очей 😉

Ви бачите цей обʼєм? Цей виразний погляд? Як же ця туш мені сподобалась! Це просто неймовірний засіб за свої гроші. Брала я по акції, тож враховуючи безкоштовні товари, середня ціна за 1шт вийшла 45 грн. Без акції вона тоді була за 89 грн, зараз 99 грн. І це справді ТЕРМОТУШ, а не ту, що нам Sheglam підсунув 🥲 [ https://club.makeup.com.ua/post/52185/ ]. Вона гарно промальовує кожну вію, не склеює. Візуально злегка видовжує та додає обʼєму, глибини погляду.

Нашаровувати слід одразу, адже формула термотушей дещо густіша та застигає без можливості коригувати. Тим не менше, шари 3-4 зробити можна.

Міцеляркою знімається ідеально, без зусиль. Трішки все одно розмокає, але зняти можна, притиснувши і провівши по віям. Теплою водою вона теж знімається без зусиль! На 2 фото - демонстрація ватного диску 🤗

Я ніколи не звертала увагу на Glambee 😅 Завжди оминала, а тепер зібрала невеличку косметичку з їхніми засобами! Тушшю можна легко промалювати вії, або ж нашарувати для більш виразного погляду. Не залежно від кількості шарів, туш знімається без зусиль! Не залишає плямок, не осипається. Я взагалі не маю до неї ніяких зауважень [враховуючи ще й таку смішу ціну].

Це саме те, що я так довго шукала... І мені потішно, що бюджетний сегмент знатно наздогнав по якості більш дорогі бренди. Бажаю вам теж знайти свою комфортну та улюблену туш! Гарного всім дня ❤️