Ампульна сир оватка з центелою Hillary Ampoule Centella Serum
Чи потягається з центелою в “корейщині”?
Коли утвоєму догляді дорослої жінки є вітамін С, ретинол, ніацинамід, центела та кислоти на мінімалках, що ще в нього можна додати? Звісно ж, пептиди. Виробник звабливо зазначив на етикетці, що пептидів в ампульній сироватці з центелою від Hillary аж по 3%. Це багато, дуже багато! А екстракту центели 30%, і мені засвербіли руки порівняти цю сироватку з корейськими засобами в плані заспокоєння шкіри, а заспокоювати є що, я ж регулярно наношу на неї щось, що її дратує (ні, не даю своїй шкірі спокійно жити та старіти). В сироватці також є цераміди з рисових висівок (не бачила таких раніше) і пребіотики, більш того, в ній є сік алое, котрий дуже ефективний для регенерації шкіри.
Повний склад:
Aqua, Centella Asiatica (Gotukola) Extract, Pentylene Glycol, Hexapeptide, Pentapeptide, Ceramide Complex, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerol, Amorphophallus Konjac Root powder, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium Sorbate.
Не дуже мені сподобалось, що виробник не дописав до кінця назви пептидів, загалом склад багатообіцяльний для відновлення шкіри. Сироватка не містить ароматизаторів та барвників.
Виробник обіцяє:
Зменшення проявів куперозу та запальних процесів
Розгладження рельєфу шкіри
Покращення овалу обличчя
Об’єм: 30 мл
Термін для використання після відкриття: 6 місяців
Ціна: 410-547 гривень
Упакування: скляний флакон з піпеткою
МОЇ ВРАЖЕННЯ:
Перше, що я хочу сказати: до цієї сироватки в мене тягнеться рука, коли в тебе є асортимент сироваток, це вагомий показник того, що засіб шкірі подобається. Сироватка не має запаху, консистенція жирненької води, вона економічна, але мені коли засіб подобається хочеться нанести його побільше (не робіть так), тому в мене вона швидко витрачається. Спершу я спробувала сироватку в соло на ніч, зволоження мені вистачило, в мене комбінована шкіра й на ділянках, схильних до жирності, жирність проявилась сильно, це нормально, коли засіб працює на відновлення, це ж природний стан моєї шкіри, але через такий ефект мені не дуже сподобалось використовувати сироватку з центелою від Hillary на день. Виробник не радить наносити сироватку на шкіру навколо очей, але я за звичкою нанесла й нічого поганого не відбулось. Вона запала мені в серденько і я не хотіла з нею розлучатись, навіть в ті ночі, коли використовую ретинол. “Чом би й не поєднати ці два засоби?”, подумала собі я, тим паче, що ретинол мою шкіру подразнює, а якісна центела заспокоює, ретинол в мене у вигляді кремової сироватки, тож я спершу нанесла сироватку Hillary, а потім випадково вичавила просто здоровенну порцію ретинолу, нагадаю, що ретинол тим більше подразнює, чим вище його концентрація та чим більшу кількість засобу з ним наносиш, я рознесла цю потрійну порцію по обличчю і завдяки сироватці з центелою Hillary, в мене не було жодного подразнення ні вночі, ні на наступний день, отже її заспокійливі властивості дійсно потужні, я впевнена, що без цієї сироватки моя шкіра з такою кількістю ретинолу горіла б вогнем.
Щодо омолоджувальних властивостей пептидів, я не можу оцінити їх окремо, тому що аскорбінова кислота та ретинол, що я використовую для пружності шкіри, в моїй рутині відносно недавно й ефект від них ще продовжує накопичуватись. Загалом, зморшки мають гарний вигляд, вони тонкі та неглибокі, такі як були 5 років тому, і це результат комплексного підходу, в якому потужні активи поєднані з засобами для відновлення шкіри та делікатним і ретельним очищенням.
Особливого впливу на висипання я не помітила, але виробник і не обіцяє. Нових висипань вона також не викликала.
Щодо впливу на купероз: в мене і до цього був хороший догляд й останнім часом таке відчуття, що все, що я могла зробити зі своїм куперозом в домашніх умовах я вже зробила, лишається тільки підтримувати заспокійливий та протизапальний ефект, з чим ця сироватка справляється.
За моїми враженнями сироватка найкраще підійде власницям сухої та нормальної шкіри, котрі вбачають основне завдання свого догляду в боротьбі зі зморшками, для комбінованої та жирної шкіри з висипанням можна пошукати щось інше або ж доповнити догляд точковими чи іншими засобами безпосередньо від висипань. Вона може сподобатись тим, хто має комбіновану/жирну, але зневоднену шкіру.
Чи може ампульна сироватка з центелою Hillary Ampoule Centella Serum змагатись з корейськими сироватками з центелою? Впевнено можу сказати, що так. Я пробувала різні засоби з центелою й не всі вони створені однаковими, траплялись і зовсім бездієві, ця ж сироватка гарно працює на заспокоєння шкіри та має багатий склад. Мені сподобалась відсутність ароматизаторів, високий рівень зволоженості шкіри при використанні цієї сироватки, потужний заспокійливий та відновлювальний ефект. Цим засобом хочеться користуватись.
Коментарі (0)