Гала 💟 Ольга

Крем-лосьйон автозасмага для обличчя та тіла Summer Revived Dove

В жовтні мене очікував приємний сюрприз за активність в клубі 👉https://club.makeup.com.ua/post/53136/

Я ніколи не користувалась автозасмагою. В моїй уяві домашня засмага - це всі речі в плямах від фарби, а обличчя схоже не курочку гриль в спеціях карі. Але виявляється з Dove автозасмага - це приємна рутина без проблем!

Однозначно для мене це корисний досвід, бо я не могла змусити себе користуватись скрабом на регулярній основі. Гарне очищення шкіри то є запорука чистоти. При користуванні автозасмагою скрабування має бути регулярним для кращого ефекту, рівномірного тонування.

В мене на тестуванні крем-лосьйон для обличчя та тіла від середнього до темного та від світлого до середнього.

Звичайно спершу я спробувала від світлого до темного, перевірила як все працює, чи я стану як спеція карі 😁. Все пройшло добре, але мені захотілось більшого і я сміливо стала користуватися тоном від середнього до темного.

Як я наносила: На скрабовану шкіру (в мене убтан) трохи тоніка, щоб він гарно підсох, наносила пензлем крем-лосьйон і потім розподіляла руками. Звичайно після нанесення руки треба вимити з милом. Даю повністю поглинутись шкірі (хвилин 20) і тільки потім лягаю спати. Ніколи в мене не було проблем з плямами, все чисто!

Крем - лосьйон має аромат, не маю з чим порівняти, на початках він мене відволікав від сну😀 тому наносити стала не одразу перед сном, десь за годину та і зрештою звикла. Процедуру робила не кожен день, а через день. Все ж таки я скрабую обличчя два рази на тиждень, то ж на засмагу випадає три - чотири нанесення на тиждень. Але потім зупинилась на варіанті - кожен раз після скрабування. На собі важко помітити як сильно міняється тон, а ще складніше це зафільмувати. Але предивляюсь свої відео і бачу різницю. Замість мого зеленого підтону є теплий і контурувати обличчя тепер не треба бо буде забагато. 😉 Мені подобається більше дбати про своє обличчя, наче я можу контролювати сонечко і літо від мене нікуди не дінеться 😀Можна вдіти білий і не зливатись з ним🤣

Шкіра зволожена! Це мене здивувало. Мої упередження щодо автозасмаги просто зникли! Виробник зазначає, що користуватись SPF все одно треба, а також зволожувати шкіру, що я і роблю.

На ранок на шкірі є плівка і хочеться мені особисто її змити. До інших тонерів, а не кремів є обов'язкова умова - змивати автозасмагу. З Dove такого робити не треба, то моє особисте бажання.

Стосовно складу, мене як поціновувача натуральної косметики бентежить у складі силікон, як він проявиться з часом - я буду спостерігати.

Цю манюньку наносила на обличчя, для тіла мені більше сподобався мус, про це в наступному дописі🤗

30 жовтня, 2024
Гала 💟 Ольга
30 жовтня, 2024