Гала 💟 Ольга

Автозасмага для тіла від Dove Summer Revived

В жовтні мене очікував приємний сюрприз за активність в клубі 🤗https://club.makeup.com.ua/post/53136/
Свої враження від крему лосьйону для обличчя описала тут🥰https://club.makeup.com.ua/post/55003/

Для тіла в мене три засоби:

👙Лосьйон-автозасмага для тіла від світлого до середнього та від середнього до темного

🩱 Мус автозасмага від світлого до середнього

Це мій перший досвід і він дуже приємний! Я завжди вважала, що в мене дуже світла шкіра. Зараз я розумію, що в мене вона оливкова, з зеленим підтоном. Маю особливості у вигляді вен на ногах, початкова форма варикозу. Через це не дуже люблю "світити" ногами та й шкіра не в кращому стані.

Коли я почала розбиратись з автозасмагою, то перше, що мені було в користь - це скрабування. З цим етапом очищення в мене все життя проблеми, а потім дивуюсь, чого мені щось не подобається, чого висипи/ пори/ волосся вростає після епіляції.

Тож великий пліюс автозасмаги не тільки однотонна гарна шкіра, а ще й доглянута.

Як наносила👌

Спочатку всі засоби наносила руками. Потім вирішила купили перчатку і не пошкодувала, дійно зручніше наносити мус. Лосьйон і надалі наношу руками.

На скрабовану шкіру достатньо не малим шаром наношу, розподіляю. Після цього чекаю хвилин 10-20 і лягаю під ковдру. Ніяких плям на одязі, постілі - все чисто! Потім мене турбує липкіть на шкірі в згинах на руках, але я людина чутлива, мене завжди щось турбує😐. Можливо треба менше наносити засобу, менше буде відчуватися липкість (з дозуванням все життя проблема, супи варю - то густе, то рідке😜).

Ще варіант спати не в шортах та майці, а вдягати довгі штани та лонгслів, бачила дівчата для таких процедур купують чорну тоненьку піжаму.

Зранку мені хочеться прийняти душ, змити липкість.

Враження✨

Користуватись перчаткою зручніше, бо не треба змивати руки. Саме долоні перші втрачають колір, а з мусом - рівномірне нанесення, лосьйон в цьому плані програє.

По відтінках мені більше сподобався від середнього до темного в лосьйоні, а в користуванні більше зайшов мус. Мус тушується в нуль, лосьйон треба довше втирати, залишає приємний віддблиск на тілі.

Зранку я рівномірно тонована красуня, можна не робити макіяж, тон шкіри вже надає гарного вигляду та впевненості.🥰