Неймовірний подарунок до зимових свят
🥧
Продовжую рубрику #ідеїподарунківдозимовихсвят 🎄 і сьогодні розповідаю про дуже крутий, святковий набір Tink Make a Wish .
🥧Його пакування це просто ВАУ!
Відразу створює святковий настрій та атмосферу, не дивлячись на те, що зараз осінь .
🥧Картонна коробка у вигляді красивого , прикрашеного будиночку.
🥧Хочеться роздивлятись кожну деталь: засніжений дах, святкові вогники, а всередині силует пари, що танцює. Ніби потрапляєш в казку.
🥧На звороті коробки - картинки засобів , та детальна інформація про них.
🥧Є розривна стрічка, яка легко відкриває подарунок.
Що входить до набору:
🥧Гель для душу Make a Wish Tink 250 мл
🥧Лосьйон для тіла Make a Wish Tink 250 мл
🥧Вируюча пудра Make a Wish Tink 200 г
Дизайн флаконів дуже атмосферний . Виготовлені з прозорого пластику, крізь який видніються засоби .
Гель для душу , та вируюча пудра - в мене асоціюються по вигляду із прикрасою на ялинку.
Залізні кришечки нагадують - верхушку новорічних , круглих іграшок . Лосьйон для тіла має зручний, стандартний дозатор , який справно працює.
Гель для душу Make a Wish Tink
🥧Засіб має густу , гелеву текстуру .
🥧Колір насичений , червоний . Виглядає святково .
🥧Дуже гарно піниться.
🥧Гель для душу гарно очищає та зволожує шкіру, дарує святковий настрій завдяки приємному аромату яблучного штруделя.
🥧Я відчуваю в гелі на початку ніби молочні нотки аромату . В асоціації спадає на думка тепла, затишна кухня, на якій спекли неймовірно ароматного штруделя і ти вже готовий зїсти кусочок із стаканчиком свіжого молока.
Притулившись носиком до тіла на якому гель - тоді відчувається легка і приємна кислинка яблука.
Враження 10 з 10.
Лосьйон для тіла Make a Wish Tink
🥧Має легку текстуру, завдяки якій швидко наноситься, та розпроділяється.
🥧Гарно зволожує шкіру , не жирний, та не липкий.
🥧Аромат ідентичний, але не відчувається яблучної кислинки .
🥧Ще декілька годин після нанесення аромат сидить близько до шкіри .
🥧Він затишний, та приємний.
Враження 10 з 10.
Вируюча пудра Make a Wish Tink
🥧Тут просто захват !
Вперше маю такий засіб .
🥧Пудра має красивий, насичений колір.
🥧Текстура дрібна , та розипчаста .
🥧Аромат ідентичний, як і в гелю , але тут відразу відчувається приємне солодко -кисле яблучко ..
🥧Потрап ляючи у воду - пудра відразу вспінюється і забарвлює красивим , кораловим відтінком. Ніби відбувається якась магія.
🥧Наповнює ванну кімнату приємним ароматом.
🥧Баночки обємом 200 г - мені вистачило на 2 рази .
З даним засобом - дуже приємний, розслабляючий релакс .
Враження 100 з 10.
Висновок
Набір дуже крутий! Яскравий, якісний , святковий .
Він точно подарує радість !
Його важко виловити в наявності - але якщо ви побачите , відразу замовляйте і порадуйте близьких!
Я теж планую придбати декілька❤️
Коментарі (0)