Фечко Христина

Beauty Bay

Beauty Bay

Я давно думала над тим щоб купити собі палетку від Beauty Bay, а сьогодні мені випала нагода зробити свотчі щоб зрозуміти чи воно мені треба чи ні

В палетці всього 42 рефіли тобто 42 кольори, всі матові, кольорова гама налічує безліч відтінків

Перший ряд

Кльори від білого до чорного, також є коричневі та сірі

Білий відтінок мені взагалі не сподобався, по-перше він напівпрозорий, по-друге — він містить летт помітні блискітки, для чого вони там не ясно

До коричневих та сірих питань нема, вони гарні та насичені

Чорний трохи розчарував, він не вугільночорний

Другий ряд

Це вже ряд рожевих

Рожеві непогані, але 🙄 другий рожевий (рахую від чорного) це якесь суцільне розчарування, для того щоб зробити свотч, який ви бачите, я п'ять разів нашаровувала його і він просто не наноситься

Третій ряд

Це кольори від помаранчевого до червоного

Перший помаранчевий нагадує білий, він має в собі якісь сяючі частинки через що переливається, дивний відтінок

Наступні два відтінки на шкірі майже ідентичні

Четвертий ряд

Тут від жовтого до зеленого

Перший відтінок знову ж якийсь з переливом

Жовті симпатичні

Зеленими розчарована, вони не надто цікаві і їх мало

П'ятий ряд

Блакитні та сині

Цей ряд непоганий

Шостий ряд

Це вже фіолетові

Третій, четвертий і п'ятий відтінки однакові, відрізняються лише трішечки насиченістю

Палетка гарна, але мені мало пігментації і мало різноманіття відтінків у кольорах

Не знаю які вони в роботі, можливо моя думка щодо них змінилася б після кількох макіяжів, але але, не цього разу, можливо колись ще протестую які вони в роботі