Маска для обличчя оновлювальна з рожевою глиною й екстрактом граната
Маска, що зробить твою шкіру ніжною та оксамитовою
Привіт! ♥
Хочу поділитись своїми враження від використання маски бренду Ritual з рожевою глиною й екстактом граната.
До цього користувалась глиняною маску від іншого бренду, від котрої були негативні враження, тож я довгий час думала, що глиняні маски впринципі мені не підходять.
Проте, нещодавно побачила цю маску у подружки та почула дуже-дуже позитивний відгук, та й вирішила спробувати. Тож ділюсь враженнями нижче:
Враження
Почну з першого, що я помітила - яскраво виражений аромат чайної троянди.
Пахне маска дійсно неймовірно. Дуже сильний запах, проте він не приторний і не хімозний.
Далі - текстура
Маска має звичнайну консистенцію глиняної маска, достатньо плотна, легко розподіляється на обличчі. Витрата продукту мінімальна.
Відчуття на шкірі під час використання
Маска надзвичайно легка, майже непомітна на шкірі, не викликає жодного дискомфорту — ні печіння, ні подразнення. Вона приємна та комфортна у використанні, не пересихає так швидко, як інші глиняні маски, з якими я зазвичай маю справу. Зазвичай глиняну маску потрібно постійно зволожувати, щоб уникнути висихання, але з цією маскою так робити не довелося. Протягом 15 хвилин вона зберегла свою початкову текстуру, як при нанесенні. (Оскільки у способі використання немає згадки про необхідність зволоження, можливо, її спеціально створили для більш комфортного застосування).
Результат
І тепер найцікавіше — результат
Після змивання маски шкіра стала неймовірно гладенькою, як оксамит. Вона відчувається ніжною, зволоженою та надзвичайно приємною на дотик. Тон обличчя вирівнявся і став помітно світлішим. Особливо приємно здивувало те, що маска швидко зняла ранковий набряк.
Я повністю задоволена результатом і щиро рекомендую спробувати кожному. Оцінка — впевнені 10 із 10.
Коментарі (0)