Геть зі шкіри, прищ некрасівий!
Патчі від прищів від Girlwood 🎀
Український бренд Girlwood своїм яскравим пакуванням, як завжди, перевершив мої очікування. Оцей сатиричний неймінг - їх фішка. А що ж під обгорткою?
Усередині упаковки знаходиться три підложки з напівпрозорими наліпками загальною кількістю 36 наліпок - 12 великих і 24 маленьких приблизним діаметром в 1 і 0,5 см. На шкірі вони явно виглядають набагато естетичніше, ніж сам прищ. Син їздить із приліпленим до лоба патчем до універу і радіє, що не ховає запалення під бейсболкою.
Для лікування прищів фахівці бренду використовують безпечні та добре вивчені компоненти, такі як натрій карбоксиметилцелюлозу, що міститься у гігієнічних гідроколоїдних пластирах для лікування ран. Насправді такі штуки від прищів допомагають пришвидшити їх дозрівання, зменшують почервоніння та сприяють швидкому загоєнню шкіри, бо вони ефективно витягують гній та виділення з дозрівших запалень. Тому очікувати, що за кілька годин сну пластир прискорить регенерацію підшкірного запалення і виведе гній не варто.
Запамʼятайте - патчі не витягують гній із глибоких підшкірних або запалених прищів, а лише сприяють їх швидкому дозріванню! Покажу результат на своїй половинці з різницею у півтори доби:
Знаєте, вони круто працюють, бо цей прищ не міг прорватися досить довго. Я теж маю схильність до них навіть у своєму віці, бо моя комбінована шкіра з розширеними порами реагує буквально на все: жирне, солодке, випічку, ПМС. Тож іноді ненависний друг може зʼявитися де попало. Але те, що за добу патч витягує запалення і прищ стає невидими - підтверджую фотодоказом. Сама не вірила.
Одні з результатів на фото. Тож сміливо рекомендую патчі від Girlwood. А ще якщо поділити ціну всієї пачки на три подружки, по підложці - ціна виходить більш, ніж приємна. І навіщо тоді платити корейцям, от скажіть?
А ви часто користуєтеся патчами?
Коментарі (0)