Hrystja_

Lunnitsa Eye cream

Lunnitsa Eye cream

В мене навколо очей шкіра досить проблемна. Вона суха і дуже важко надати їх необхідний рівень зволоження. Від цієї сухості й зʼявилися дрібні зморшки, які стягують шкіру.

І підібрати дійсно ефективний крем мені дуже важко.

Lunnitsa Eye cream

Я вже маю крем для обличчя, який мені подобається і яким користуюся з задоволенням. Тому вирішила спробувати ще й крем для очей.

І це було правильним рішенням.

На вигляд крем має текстуру, ніби це якесь суфле. Але насправді вона дуже повітряна, легка.

Цей крем використовую зранку. Він взагалі не залишає жирної плівки, поглинається за декілька секунд.

Шкіру зволожує відмінно. Таке враження, що він повністю заповнює всі сухі ділянки.

Запах в нього дуже приємний, з нотками свіжості.

В складі вітамін е, гіалуронова кислота, зелений чай, камелія, кінський каштан, пантенол, саліцилова кислота.

Він дуже добре відновлює шкіру, погляд з ним значно свібілий, помітно зменшились набряки, які інколи виражені зранку, після сну.

А ще на нього ідеально лягає мій консилер. Консилер класний, але йому дуже важко підібрати крем. З цим кремом дружба склалася, макіяж виглядає ідеально.

Крем під очі Lunnitsa для мене виявився ідеальним по всіх параметрах. Я справді з ним отримую бажаний догляд і очікуваний ефект.

Хто шукає хороший базовий крем для оптимального зволоження- щиро рекомендую❤️.