Викидушки жовтня: що буду купувати знову, а що – ні?
Ревізія з Лолою
Провели ми значить ревізію з Лолою і ось що стало мастхевом, а що відправляється у смітник? Ловіть мій огляд! 👇
1️⃣ Термозахист SOS Keratin від Garnier
Вердикт: Купую ще! 💯
Цей засіб – справжня знахідка для волосся. Захищає, розгладжує, робить розчісування легким та приємним. Якщо сушите чи випрямляєте волосся – мастхев!
2️⃣ Вітаміни D, C, Омега-3, Цинк та Залізо
Вердикт: Повторю обов’язково! 🏆
Ці вітаміни завжди зі мною. Раджу всім раз на рік робити чекап організму, щоб точно знати, що вам потрібно. До речі, Омегу-3 я п’ю майже без перерви. Це підтримка здоров’я на всі 100! 💊
3️⃣ Гелева зубна паста
Вердикт: Шукаю щось схоже! 🪥
Паста ідеально підійшла моїм чутливим зубам. Дякую мамі за подарунок, але тепер треба знайти її десь самій. Вона зеленого кольору, чудово піниться й очищає. Якщо маєте рекомендації, діліться – буду вдячна!
4️⃣ Чорні вологі серветки "Classic", 72 шт.
Вердикт: Беру й братиму завжди! 🖤
Це любов із першого дотику. Аромат, як у класних чоловічих парфумів. Універсальні й незамінні на кожен день. Якщо ви ще не пробували – терміново виправляйте це!
5️⃣ Тональні основи Insta від Lamel
Вердикт: Відправляються у смітник! 🚮
Купила дві штуки, і це було помилкою. Дуже щільні, жовтять, і на шкірі виглядають жахливо. Не раджу, навіть якщо шукаєте бюджетний варіант – точно не ці.
6️⃣ Молочко для інтимної гігієни від Dr.Sante
Вердикт: купувала і буду купувати.
Це дійсно ніжний догояд за розкішницею😍 Не викликає алергії,має хороший склад, бюджетне та вистачає на довго.
7️⃣ Шампунь і кондиціонер від Kaypro!
Вердикт: буду знову брати!
Професійна лінійка догляду за волоссям. Купую за порадою моєї тітки - перукаря-стиліста. Волосся від цих засобів вау, але я не беру їх на щодень. Також пробувала ще гампунь з ботоксом, ефект гарний, але підійде не всім.
Що далі?
Місяць завершився не тільки прощаннями, а й новими пошуками. Тож, якщо маєте рекомендації щодо гелевих паст чи легких тональних основ – пишіть у коментарях!
Коментарі (0)