Strange Love

Груша в ванільному сиропі

Груша в ванільному сиропі

Я очікувала отримати щось дуже жіночне, сексуальне і тваринне, а по факту це ще один прекрасний солодкий аромат на межі з гурманікою.

Аромат безумовно приємний та обов'язково сподобається тим, хто падкий на "їстівні" парфуми.

Слід пам'ятати, що наші носи різні і сприймають вони запахи по-різному. Проте я чую перестиглу грушу, таку м'яку і соковиту, з помаранчево-зеленими боками і навіть трішки підгнившу від переспілості. А поверх неї - тонни ванільного сиропу з чайною ложкою міцного бергамотового чаю. Попри наявність кашемірових, цитрусових та "шкірних" нот, цей запах для мене на 100% фруктовий та кондитерський. Я не чую на собі поступового переходу в якісь глибші ноти ветиверу чи амбри, груша просто перестає з часом бути настільки солодкою.

Багато хто каже, що це аромат спокусливої жінки. В моєму розумінні це аромат безтурботної молодої панянки. Ніякого натяку звабу тут немає, є приємний аромат дзвінкої дівчини-хохотушки десь на літній прогулянці з подругами. Але це лише моє уявлення. Зваба у моєму розумінні не така солодка, з анімалістичними нотами мускусу, уду та квітів. Тут такого немає