Mila__Mi

Засоби для тіла з відомим ароматом свіжих парфумів від Елізабет Арден

Засоби для тіла з відомим ароматом свіжих парфумів від Елізабет Арден

На нашому ринку з'являється чимало нових та класних брендів. Ось нещодавно я дізналася про доглядовий бренд за тілом, який створив парфумовані гелі для душу та крема для рук (поки що), надихаючись відомими ароматами 😍

Я давно хотіла спробувати аромат Елізабет Арден - Green Tea 🍵 і ось маю засоби для тіла по аналогії цього аромату.

Бергамот 🍃

Пластикова пляшка зі зручним дозатором-помпою. Для подальшого використання потрібно прокрутити дозатор і вуаля, можна користуватися.

На зворотній стороні вказаний склад, опис та інша інформація.

Аромат свіжої зелені, зеленого чаю (саме листочків), віддалено чую бергамот, бризки лимонного соку і все це покрито амбро-мускусними нотами. Дуже свіжий та приємний.

Колір білий. Консистенція гелева, більш рідка.

Піноутворення гарне, пінка утворюється пишна та пориста, огортає тіло наче хмаринка ☁️

Очищення тут якісне, гель чудово очищує шкіру і пори від забруднень та зайвого себуму 👍🏻 Не пересушує шкіру.

Стійкість аромату на шкірі складає декілька годин після прийняття душу, що дає змогу насолодитися його приємним ароматом.

Для мене особисто, це ідеальний варіант гелю для душу на теплу пору року, бо він дуже гарно освіжає.

М'яка металева туба, до речі за допомогою якої можна використати крем до кінця, адже вона добре продавлюється.

Тут об'єм 30 мл, зручно аби покласти у сумочку і загалом сам тюбик виглядає дуже естетично і з ним можна робити красиві фото-розкладки 😍

На зворотній стороні вказаний склад, та інша інформація про виробника.

У складі містить повністю безпечні компоненти, серед яких хочу виділити найосновніші: олію мигдалю (живить, пом'якшує та заспокоює шкіру), гліцерин (зволожує та утримує вологу), масло ши (зволожує, пом'якшує, повертає пружність та еластичність шкіри), лецитин (зволожує та створює захисний бар'єр), пантенол (зволожує та заспокоює), екстракт ламінарії (зволожує, регенерує, підвищує еластичність), вітамін Е (діє як антиоксидант, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища), алантоїн (зволожує, пом'якшує, регенерує та підтримує водний баланс у шкірі), гідролізат еластину (утримує вологу у шкірі, підтримує пружність та еластичність).

Під кришкою був захисний металевий шар, який можна придбати за допомогою наконечнику кришки.

Аромат практично аналогічний крему, тільки має більш кремові ноти і яскравіше виражену білу амбру.

Колір білий. Консистенція кремова, більш легенька, але до речі поживна, є гарним варіантом зволоження шкіри рук навіть на цю прохолодну пору року.

Ефект на шкірі та стійкість аромату:
Крем мене приємно вразив, адже він чудово зволожує шкіру (причому ефект довготривалий), заспокоює суху та подразнену шкіру, пом'якшує її та робить більш гладенькою та шовковистою на дотик.

Аромат на шкірі тримається декілька годин і це приємно радує.

Роблячи висновок, можу сказати, що тепер я хочу, аби у бренда вийшов лосьйон, або крем для тіла з цим самим ароматом, бо він мені дуже зайшов 💚

А ще хочу спробувати у них кремчик для рук "Kumquat Italian", бо у мене є парфуми по аналогії цього аромату і це було б чудовим доповненням 🥰

Всім дякую за увагу 🍂