Помада для губ: то п-7 найкращих від мене
Як завжди тут всі свотчі і, звісно, мої улюблені відтінки
Як бачите, останнім часом я люблю ділитись своїми фаворитами і дуже хочу на цей раз оглянути найкращі помади для губ. Так, олівці, помади, блиски – це все моя любов в ніші декоративної косметики. Однак, до помад я більш прискіплива, бо догодити мені з текстурою і кольором надзвичайно важко. Частіше я обираю нюдові відтінки, і багато брендів грішать тим, що не створюють той самий ідеальний нюд без блідого або рудого пігменту, а деякі плутають нюд з набридливим персиковим.
Але цей допис не про нюд, а про помади, і деякі з них у моїй колекції ну дуууже яскраві. Тож, давайте дивитись, що там лежить у моїй косметичці:)
НАЙКРАЩІ ПОМАДИ ДЛЯ ГУБ: ТОП-7
Maybelline New York Color Sensational
Ідеальне поєднання текстури і відтінків, які важко знайти в інших помадах. Так, вони настільки відчувають колір, що іноді здається – таких більше немає в жодного бренду. Формула не суперстійка, але я не вбачаю в цьому мінус, оскільки кремові помади у стіках з сатиновим фінішем ніколи не будуть лідирувати по стійкості. На губах комфортна.
Мої безумовні фаворити:
- 725 - Tantalizing Taupe (на фото). Універсальний колір, який не створює блідості на губах, а надає такого приглушеного тауп-кремового відтінку. Якщо робити акцент на очі, то ця помада просто космос!
- 140 - Intense Pink. Ніде не можу зловити цей відтінок. Якщо його зняли з продажів, то це величезна помилка бренду, бо цей колір – ідеальна запилена троянда!
Chanel Rouge Coco Flash
Просто неймовірна помада, яка виконує роль бальзаму. Так, це дуже зволожувальна формула, яка навіть на найсухіших губках не підкреслить шелушіння, оскільки залишає красивий фініш – щось середнє між сатиновою помадою та блиском. Текстура просто фантастична! Взагалі не відчувається на губах. Моє знайомство з Coco Flash почалось з відтінка 116 - Easy, однак він був для мене дещо темнуватим.
54 - Boy. Просто кайфую від цього напівпрозорого пігменту, який трішки тонує губи, але залишає фініш no-makeup. Його отримала у подарунок, і виявилось, що чоловіки можуть краще орієнтуватися в виборі помади, ніж ми самі:) Повторюсь, відтінок дуже універсальний – сяйливий напівпрозорий нюд. Найкраща помада для макіяжу без макіяжу:)
Pupa Volume
Шукала альтернативу помади Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting і натрапила на Pupa. Дуже ніжна кремова текстура, яка комфортно носиться. По стійкості приблизно така ж, як і Мейбелін, але на губах більш зволожувальна. Хтось пише про те, що сам стік доволі м’який і може ламатись, але я з цим не зтикнулась. Помада не полосить і створює щільне сатинове покриття.
104 - Пудрово-рожевий. Найвдаліша альтернатива відтінку 120 - Desirable від Estee Lauder, який, на жаль, зняли з продажу. Ідеальний пудровий рожевий з бежевим підтоном. Дуже ніжний і мегаосвіжаючий колір! Не знаю, чи буде він так само личити брюнеткам, але якщо у вас світле волосся – сміливо освіжайтеся.
Kylie Cosmetics Velvet Lipstick
Що б там не казали, а Кайлі Дженнер дуже гарно попрацювала над помадами (і не тільки). Дякую їй за вклад в б’юті-індустрію, адже тепер у нас є ідеальна матова помада, яка значно менше сушить губи, ніж інші засоби цієї категорії. Одразу при нанесенні помада навіть і не натякає на матовість, але згодом стає більш оксамитовою на вустах, а потім і взагалі матовою, проте вона дійсно не так явно підкреслює текстуру шкіри. Але все-таки дуже рекомендую підготувати губи до матового пігменту. Стійкість – непогана, але олівчику із цього ж набору трішки уступає.
700 - Bare. Відтінок, який зливається з кольором губ і наче просто затоновує їх, роблячи ідеальними. Буду чесною, я не фанат матових помад, але цей колір закохав в себе настільки, що я юзаю його частенько, додаючи крапельку блиску для сяйва губ. Комбо – бездоганне.
Rimmel Lasting Finish By Kate Nude
Одна з моїх перших нюдових помад. Чому я досі надаю їй перевагу? Тому що це ідеальний кремовий пігмент у стіку, який миттєво перекриває губи та створює дуже щільне покриття в один шар. Різниця з рідкими помадами, які теж доволі щільні, – в меншому перевтіленні з ніжної текстури в суху матову. Тут немає цього неприємного переходу. Rimmel не створює сатинового чи блискучого фінішу, а залишає якісне напівматове покриття, не змінюючи його впродовж носки. По комфортності – уступає іншим зі списку.
042. Ох, дівчата, це теж нюд, але по назві ви вже здогадались, що іншого тут і немає. Це такий повітряний бежевий відтінок з ледь видимим рожевим підтоном, який просто трішки освіжає. Не білить губи, але якщо у вас засмага, може трішки відтінити. Попереджаю, ця помада дуже щільна, тому може трішки полосити.
Dior Rouge Dior Couture Colour Comfort & Wear Matte
Ну а тепер можна поговорити і про більш яскраві відтінки. Ну тут все сказано само-собою: Dior – це якість, і помада не виключення. Обожнюю її за матове покриття, яке на губах відчувається як сатинове. Вона дуже м’яка на губках, навіть якась повітряна. І матовість тут не глуха, а оксамитова. Стійкість вища, ніж у Maybelline або Pupa, і причина тут, швидше за все, не в бренді, а у текстурі.
999 - Matte. Той самий легендарний червоний, який знають всі. Кутюрний відтінок, який “обійшов” всі колекції Dior, добрався до помад, рум’ян і навіть лаку для нігтів. В матовій помаді він просто бездоганний. Це той самий червоний, який личить всім кольоротипам.
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Якщо перейти по хештегу #MaybellineNewYork у MAKEUP Club, то, напевно, добряча третина буде саме про ці помади. Це вже класика, адже жоден бренд не створив ще таку стійку помаду, яка (увага!) має глянцевий фініш. Так, це, звісно, не блиск, але навіть сатиновим цей фініш точно не назвеш. Красивий напівглянець, який при застиганні на губах, стійко витримує будь-який вплив, і навіть міцелярною водою змити цю помаду дуже важко. Давайте ще разом пробіжимося по улюблених відтінках:)
10 - Lippy (на фото вище). Це мій найулюбленіший відтінок з усіх яскравих. Я дійсно не часто обираю щось таке кричуще, але цей колір я просто не можу не виділити. Це справжній Autumn Mood, який я, як і більшість, асоціюю з кольором гнилої вишні. Дуже красивий і багатий відтінок, який, як на мене, личить і брюнеткам, і блондинкам, і руденьким.
35 - Cheeky. На мою думку – найкрасивіший нюдовий відтінок з цієї колекції. Зараз у серії з’явилися додаткові нейтральні кольори, але 35-й залишає за собою лідерство. Щільний холодний відтінок капучино, який трішки все ж таки затемнює губи, створюючи легкий осінній вайб.
50 - Wicked. Дуже вдалий червоний колір з малиновим відливом. Він більш холодний у порівнянні з 999 від Dior, але саме брюнетки просто зобов’язані його спробувати. Це роковий червоний для дійсно яскравих образів.
Коментарі (0)