Крем для обличчя Dr.Sante "Cucumber Balance Control" ДЕНЬ+НІЧ
Якщо вже догляд, то з однієї серії.
Всім привіт.
Настав, мабуть, і мій час боротися з примхливою комбінованою шкірою.
Купувати я вирішила всю систему відразу (благо ціна взагалі не кусаюча) і разом з кремом – героєм цього відгуку – купила гель-пілінг для вмивання, антибактеріальний тонік та пінку для вмивання. Про кожен із них я розповім в окремих докладних відгуках...
Крем призначений для використання у будь-який час доби. Мені, наприклад, подобаються такі універсальні засоби. Але для бажаючих у цій серії є окремо нічний та денний креми.
Крем упакований у картонну коробочку, в яку також вкладено інструкцію до нього.Баночка з кремом виконана зі скла та забезпечена пластиковою кришкою. Крем захищений мембраною із фольги. Тому можна бути впевненим що ніхто не займав... Консистенція крему дуже легка, приємна на дотик, на обличчя наноситься без проблем, вбирається досить швидко і не залишає плівки на обличчі.
За моїми власними відчуттями, крем зволожує шкіру дуже добре, але попередньо я її готую пінкою та тоніком, двічі на тиждень користуюсь пілінгом. Ще використовую глиняні маски, змиваю їх пінкою, протираю тоніком і наношу крем. Відчуття після вмивання та нанесення крему мені дуже подобаються. Шкіра почувається комфортно, а нові висипання хоч і з'являються, але швидко минають.
Користуюся системою не довго, але результат уже є. Можу сміливо рекомендувати цей крем дівчатам з не надто проблемною шкірою або тим, хто має проблеми зі шкірою тимчасового характеру.
Коментарі (0)