Vik_Sem

Багатофункціональне медове мило, яке не розчарувало.

Всім привіт!

Як не дивно, але в моїй ванні завжди є хоч один продукт від бренду Botanic Leaf. Я часто купую засоби для тіла цього бренду, але густе мило для лазні використовувала вперше, але вде встигла полюбити його ніжним коханням. А руки написати відгук все ніяк не доходили. Настав час виправлятися, так що ділюся з вами відгуком на цей чудовий і багатофункціональний засіб!

Пакування

Мило знаходиться у банці-шайбі з кришкою, що відкручується. Оформлення типове для цього бренду, дизайн цієї баночки мені сподобався, наче справжній мед.

Захисту від розтину немає.

Текстура

Желейна, дуже густа, взагалі не розтікається. Цікава консистенція на мій погляд, але до неї не складно пристосуватися.

Аромат

Приємний, яскравий, насичений. Але при цьому не дратівливий, не задушливий і не противний.

Колір

Яскравий, нагадує справжній мед. В баночці виглядає дуже приємно.

Піноутворення

Дуже хороше, хоча по руці так і не скажеш. Але насправді мило дає гарну, пухнасту та стійку пінку.

Опис від виробника

Sauna & Spa пом’якшує та оновлює епідерміс, зміцнює пасма та захищає їх від негативного впливу зовнішніх факторів, запобігаючи повторній появі ознак дегідратації, запалень тощо.

Хочу зазначит, що мило містить у складі 10% рослинного гліцерину, мед, екстракти прополісу та липи, що безумовно, великий плюс.

Враження від використання мило Sauna & Spa від Botanic Leaf

Тут правильніше розділити мою розповідь на дві частини. Спочатку я розповім, як я використовую мило на волоссі, а потім перейдемо до тіла.

Для волосся.

Насамперед потрібно добре зволожити волосся. Після цього я відщипую шматочок мила і спінюю його в долоні. Мені не дуже подобається спінювати мило на волоссі, на мій погляд такий спосіб травматичніший для волосся.

Отриману піну я наношу на коріння волосся. Я не мию волосся по всій довжині, для її очищення достатньо піни, головне, ретельно очистити коріння.

Змиваю водою та ще раз повторюю процедуру. Завжди промиваю волосся по два рази, так воно краще очищається і довше зберігає свіжість і чистоту.

Для волосся.

Насамперед потрібно добре зволожити волосся. Після цього я відщипую шматочок мила і спінюю його в долоні. Мені не дуже подобається спінювати мило на волоссі, на мій погляд такий спосіб травматичніший для волосся.

Отриману піну я наношу на коріння волосся. Я не вимиваю волосся по всій довжині, для їх очищення достатньо піни, що стікає з водою, головне, ретельно очистити коріння.

Змиваю водою та ще раз повторюю процедуру. Завжди промиваю волосся по два рази, так воно краще очищається і довше зберігає свіжість і чистоту.

Мені подобається, що мило легко і без залишку вимивається з волосся, не утворюючи на волоссі плівки. Але при цьому воно очищає шкіру та волосся до скрипу, що я не дуже люблю, хоча зрідка використовую подібні засоби. Бо особисто для мене скрип асоціюється із ідеальною чистотою.

У такий спосіб я використовую мило раз на місяць.

Для тіла.

Тут я Америки не відкрию. Знову ж таки, потрібно відщепнути шматочок мила, розпінити його мочалкою або руками і можна приступати до очищення. Мені подобається, що під час використання мила мене огортає яскравий, натуральний аромат. Думаю, у лазні аромат був би ще більш насиченим та смачним.

Як і у випадку з волоссям, шкіра очищається до скрипу, від забруднень не залишається і сліду.

Результат

Цим милом можна змити будь-яку олію для волосся, якщо ви любите їх використовувати перед миттям волосся. Я раніше дуже любила наносити кокосову або реп'яхову олію на волосся, це мило ідеально вимиває волосся від жирної плівки.

Може підсушувати волосся і навіть провокувати лупу, якщо часто використовувати мило. Я не використовую його на щоденній основі, а лише в окремих випадках, тому ні лупа, ні сухість волосся мене не турбують. Але в ідеалі, після такого жорсткого миття, скористатися гарною маскою для волосся, що зволожує або відновлює.

При використанні в якості гелю для душу мило також може сушити шкіру , тому я не використовую його на щоденній основі, а також для інтимних зон. Приблизно раз на тиждень, коли мені хочеться прямо термоядерного очищення, мої руки тягнуться до цього мила. Решту часу я використовую більш легкі гелі.

Витрата залежить від частоти застосування, але в моєму випадку він невеликий. А з огляду на те, що ми користуємося милом всією сім'єю, воно все одно витрачається вкрай повільно.

Підсумовуючи

Для мене мило Sauna & Spa від Botanic Leaf просто знахідка. Відмінно очищає як шкіру, так і волосся. Так, при частому використанні він висушить і те, й інше. Тому без фанатизму, чергуємо з м'якшими засобами, тоді жодних проблем із використанням мила не виникає!