Ірина 🦋

Сироватка для обличчя що освітлює "Сяйво шкіри"

З французьким 🇫🇷 брендом La Grace я познайомилася випадково завдяки їхнім альгінатним маскам. На даний момент я вже спробувала різні засоби цього бренду і багато з них сподобались, про них ви можете почитати в моїх дописах.

Сьогодні про мою новинку освітлюючу сироватку для обличчя "Сяйво шкіри" Eclat De La Peau Serum Eclatante 🤩 З цієї серії я вже маю Професійну маска для обличчя «Сяйво шкіри» з вітаміном С, про неї можливо дізнатись тут https://club.makeup.com.ua/post/33908/

Моя шкіра нормального типу, без акне, мою дрібні мімічні зморшки та невеликий купероз на крилах носа

Сироватка надає потужну противікову та освітлюючу дію. Усі її компоненти протистоять проблемам, пов'язаним із віковими змінами структури шкіри, відновлюють її колір та пружність. Ця сироватка ефективна для покращення стану чутливої ​​шкіри та шкіри з куперозом.

Засіб інтенсивно зволожує, делікатно пом'якшує і чудово зміцнює епідерміс. Він реанімує пошкоджені ділянки, розгладжує дрібні зморшки, активізує вироблення колагену, покращує мікроциркуляцію крові та нейтралізує дію вільних радикалів. Завдяки натуральним компонентам сироватка глибоко насичує шкіру живильними елементами та надійно захищає її від несприятливого впливу факторів навколишнього середовища.

Дія сироватки на шкіру:

✅ омолоджує, регенерує структуру

✅ покращує колір обличчя, вирівнює тон

✅ зволожує та живить

✅ протизапальну та пом'якшувальну дію

Активні інгредієнти:

🌱комплекс Oughon ® (витяжка шоломника байкальського) Витяжка шоломника байкальського ефективна проти вікових змін у шкірі зокрема проти вікового запалення, вирівнює та регенерує епідерміс, освітлює пігментні плями.

🌱комплекс Biowhite. Комплекс Biowhite є натуральним рослинним компонентом, який відновлює рівний, здоровий колір обличчя та структуру шкіри.

🌱екстракт Саксифрага. Екстракт Саксифрага бореться із вільними радикалами, усуває ознаки фотостаріння шкіри.

🌱 поліфеноли Винограду. Поліфеноли винограду якими багатий цей комплекс, мають омолоджуючу, зміцнюючу та антиоксидантну дію, уповільнюють процеси клітинного старіння.

Пакування: Пластиковий флакон із дозатором 30мл. Я люблю такий формат упаковки, для мене він найзручніший. На жаль ніякого додаткового захисту від першого відкривання немає.

Зовнішній вигляд: Прозорий гель, середньої констстенції.

Аромат: Практично відсутній, може є якась віддушка, але дуже легка, непомітна, на шкірі не відчувається. Це для мене плюс, не дуже люблю коли засоби для обличчя мають насичений аромат 🌸

Використання: Використовую невелику кількість на очищену шкіру, як у ранковому, так і у вечірньому догляді. Вбирається вона швидко, але на моїй шкірі може залишати після себе невелику липкість, зовсім не критичну, без жирного блиску. Якщо я перекриваю її кремом, вона відразу йде і не відчувається. Пори мені цей засіб не забиває, з доглядовими кремами, а так само з ВВ кремами не конфліктує і не скочується під ними.

Для мене це непогана базова сироватка, зволоження від неї мені вистачає, шкіру вона не дратує, купероз не загострює, про освітлення пігментації сказати не можу, так як у мене її немає. Думаю у неї ефект накопичувальний, так як користуюся я їй тільки протягом декількох тижнів, через час ще доповню свій відгук.

Так само у бренду з цієї серії окрім маски та сироватки, є також крем і бавовняний гомаж для обличчя, виробник рекомендує використовувати засоби з однієї лінійки разом.

У мене також є пробник крему для обличчя "Сяйво шкіри" про нього розповім пізніше 😉

А ви вже встигли познайомитись з засобами La Grace?