Чистикова Дар'я

Зволожувальний гель для вмивання з вітаміном С

Зволожувальний гель для вмивання з вітаміном С

Починаю серію дописів за результатом знайомства з брендом HILLARY. Близько 3-х тижнів я щоденно використовувала засоби лінійки з вітаміном С. І вже готова розповісти про засоби, свої враження та результати.

Почну з базового засобу — зволожувального гелю для вмивання ⬇️

Гель представлений у білому пластиковому флакончику з помповим дозатором. Порадувала наявність заглушки, як захист від натискання. Об'єм складає 150 мл.

Консистенція гелеподібна, не надто рідка. Із-за того його витрата дуже і дуже економічна, для одного застосування одного натискання помпи більш ніж достатньо.

Гель майже не піниться, за кольором прозорий, має легкий та ледь вловимий цитрусовий аромат.

Основні активні складові цього засобу наступні:

🍋 Sodium Coco-Sulfate (натрію кокосульфат) – ПАВ (поверхнево-активна речовина), яка очищує шкіру від забруднень та жиру.

🍋 Lauryl Glucoside (лаурил глюкозид) – м'який ПАВ на рослинній основі, що також виконує очищувальну функцію, м'якший за традиційні ПАР.

🍋 Ascorbyl Glucoside (аскорбіл глюкозид) – похідна вітаміну С, антиоксидант, сприяє освітленню шкіри та надає сяяння, стимулює синтез колагену.

🍋 Panthenol (пантенол, провітамін B5) – зволожувач, заспокоює шкіру, сприяє загоєнню та зменшує подразнення.

🍋 Lactic Acid (молочна кислота) – відноситься до альфа-гідроксикислот (АНА), допомагає в ексфоліації та оновленні клітин шкіри, зберігає її зволоженою.

А також є і допоміжні складники:

🍋 Glycerin (гліцерин) – зволожуючий компонент, сприяє утриманню вологи в шкірі.

🍋 Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (гуар гідроксипропілтримоній хлорид) – зволожуючий та пом'якшувальний компонент, який підвищує комфорт при використанні засобу, особливо для чутливої шкіри.

🍋 Citric Acid (лимонна кислота) – регулятор pH, зберігає кислотно-лужний баланс, що важливо для підтримки природного захисту шкіри.

🍋 Ethylhexylglycerin (етилгексилгліцерин) – підсилює зволоження.

Також варто зазначити, що даний засіб підходить будь-якому типу шкіри!

Враження від використання

У використанні гель виявився комфортним, він швидко вспінюється (якщо можна так сказати) та розподіляється по вологому обличчі. Очищення виходить м'яке та делікатне, не до скрипу. Відчуття свіжості та легенької прохолоди присутні вже у процесі вмивання.

З видаленням забруднень гель справляється дуже добре, він прекрасно змиває залишки гідрофільної олії чи міцелярки.

Стосовно очей, виробник все ж таки радить уникати потрапляння гелю в очі, адже є активи у складі. Але у мене при випадковому попаданні нічого страшного не ставалося, ніякого печіння чи неприємних відчуттів не було.

Після змивання шкіра залишається зволоженою, гель не стягує її і не сушить.

Я задоволенна гелем на всі сто. Вважаю це гарний базовий засіб, котрий дарує ніжне і ефективне очищення, вносить свою частку в результативність всієї лінійки (про яку я розповім у наступних дописах) та готує шкіру до наступних етапів догляду 👌