Yustal

Чи потрібен окремий засіб для інтимної гігієни?

Чи потрібен окремий засіб для інтимної гігієни?

Мої улюблені Youtube-дерматологи Dr. Sam Ellis та Dr. Dray в один голос говорять, що окремий засіб для інтимної гігієни не потрібен, підійде будь-який гель для душу або засіб для очищення обличчя, котрий не містить ароматизаторів та ефірних олій і барвників. Зрозуміло, що це має бути засіб без агресивних кислот.

Мені особисто подобається мати окремий засіб, мені легше купити окремий засіб ніж весь час переплачувати за відповідний гель для душу, а чомусь засоби без ароматизаторів стабільно дорожчі ніж з. Цей Лактацид подобається мені трошки більше ніж той, що я стабільно брала до нього, а саме Sensitive з дозатором, тому що в нього більш витончений флакон.

Який би засіб для інтимної гігієни ви не обирали окремий чи ні, раджу дотримуватись цих характеристик: без ароматизаторів, ефірних олій та барвників. Серед Лактацидів теж є засоби з ароматизаторами, тому треба дивитись склад.

На жаль, ми не живемо в ідеальному світі, де можна сліпо довіритись виробнику, хоча ароматизатор в засобах для інтимної гігієни все ж таки менше зло, ніж токсичні хімічні речовини, котрі знайшли в США в жіночих тампонах.