Красива засмага на дивані разом з Dove!
Як безпечно підтримувати засмаглий відтінок шкіри навіть без моря | Осіння мулатка
Всім привіт! Сьогодні хочу з вами поділитись веселим досвідом використання автозасмаг бренду Dove. Я отримала цілий набір за активність у клубі за результатами вересня. Але сьогодні розглянемо два типи засобів: крем-лосьйон для обличчя та тіла у двох відтінках, та мус-автозасмагу. До цього літа я не мала жодних справ з автозасмагою, і ось в серпні придбала свій перший тюбик від Victoria's Secret (розповім вже про нього тематично влітку, або коли знов захочеться стати мулаткою серед зими). Я знала раніше про муси та креми, які давали відтінок одразу, а не вступали в хімічну реакцію зі шкірою - як от уже новітні засоби. В них є як плюси, так і мінуси. Плюс в тому, що важко засмарувати одяг (хоч бувають і "нещасні" випадки), бо засоби безбарвні. А мінус - бо ти не бачиш, де ти не наніс, або де не розтер. А на ранок прокидаєшся зеброю 😁
Та не все так критично. Виробники знову ж таки вдосконалили формули, наповнили зволожуючими компонентами; а засоби діють в більшості рівномірно. Тож, давайте вже знайомитись із новими баночками!