Blondie_rs

Красива засмага на дивані разом з Dove!

Красива засмага на дивані разом з Dove!

Всім привіт! Сьогодні хочу з вами поділитись веселим досвідом використання автозасмаг бренду Dove. Я отримала цілий набір за активність у клубі за результатами вересня. Але сьогодні розглянемо два типи засобів: крем-лосьйон для обличчя та тіла у двох відтінках, та мус-автозасмагу. До цього літа я не мала жодних справ з автозасмагою, і ось в серпні придбала свій перший тюбик від Victoria's Secret (розповім вже про нього тематично влітку, або коли знов захочеться стати мулаткою серед зими). Я знала раніше про муси та креми, які давали відтінок одразу, а не вступали в хімічну реакцію зі шкірою - як от уже новітні засоби. В них є як плюси, так і мінуси. Плюс в тому, що важко засмарувати одяг (хоч бувають і "нещасні" випадки), бо засоби безбарвні. А мінус - бо ти не бачиш, де ти не наніс, або де не розтер. А на ранок прокидаєшся зеброю 😁

Та не все так критично. Виробники знову ж таки вдосконалили формули, наповнили зволожуючими компонентами; а засоби діють в більшості рівномірно. Тож, давайте вже знайомитись із новими баночками!

У нас тут два тюбики різних відтінків: один світліший [Light to medium], другий - темніший [Medium to dark]. Обидва мають по 75 мл обʼєму та злегка відрізняються відтінком пакування. До речі, вони можуть використовуватись як для обличчя, так і для тіла. Тому, це чудовий варіант, щоб взяти з собою в дорогу. Він компактний та не займе багато місця!

Засоби мають відкидну кришечку, яка міцно закривається, і, до речі, без додаткового захисту, без пломби. Це трішки дивно, що виробник не подбав про додатковий захист. Але, на щастя, при транспортуванні нічого нікуди не втікло. Засоби надають шкірі зволоження, адже містять в складі сік алоє та молочну кислоту.

По першочерговому кольору вони зовсім не відрізняються. А ось в ароматі та текстурі я все ж відмінності знайшла. Світліший відтінок має солодкувату приємну віддушку та легку тектуру; а у темнішого текстура дещо плотніша в порівнянні, у віддушці відчутні терпко-кислуваті нотки.

Перед нанесенням автозасмаги завжди рекомендовано пропілінгувати шкіру скрабом, щоб покращити результат та поглинання засобів. Їх також можна нашаровувати для поглиблення чи підтримки результату.

Наносила обидва засоби наніч разом, щоб ще й побачити різницю у відтінках. На внутрішній стороні рук я дуже біла [природній колір шкіри, сметанковий 😁], тому якнайкраще видно до/після. Обидва засоби гарно поглинаються, не залишають липкості чи дискомфорту.

Результати. Як ви можете побачити по відео, або перегорнувши на фото праворуч - відтінки справді відрізняються по насиченості. Лягли ідеально рівномірно, хоч я наносила руками. Нічого не пішло плямками чи крапочками. Зауважень жодних. Також може колись спробую на шию та зону декольте, бо на обличчя я щось не наважилась наносити. Самі розумієте - боротьба з прищиками фільтрує нанесення декотрих засобів.

Тож, своїми властивостями автозасмага сподобалась, а компактний формат та приємна текстура додають ще більше плюсиків у сторону баночок! Dove приємно здивував 😇

І розглянемо ще таку красиву баночку мусу у світлому відтінку Light to medium. Тут я одразу зрозуміла, що слід витягувати свою чарівну рукавичку, бо без неї рівномірне нанесення вряд чи получиться. Але спершу про загальні властивості засобу.

Автозасмага тут знаходиться під тиском, в аерозолі [вогненебезпечна]. Обʼєм - 150 мл. Має також зручну кришку і дозатор з двома прорізями. В складі я знайшла токоферол та мигдалеву олійку. Тож засіб також буде зволожувати та доглядати за тілом.

Ви колись брали у мами мус для укладки волосся? А, можливо, це більшість аерозольних засобів мають схожий відтінок ароматів. Тож, він має приємну, дещо мильну віддушку з солодким присмаком та повітряністю.

Текстура дуже цікава - після дозування вона трохи збільшується в обʼємах, наче напухає [схоже з пінками-мусами Rituals]. Вона має легку вʼязкість, як хмаринка-суфле. Важче та довше поглинається в шкіру, в наступному абзаці на відео я все продемонструю 😁 Власне, тут пригоди тільки починаються.

І ось нанесення рукавичкою ніякого видимого результату не дало. В мене таке враження, що вона ввібрала в себе "всі соки". Хоч, в застосуванні це швидко і зручно. Але, є одне але. По текстурі мені мус не надто сподобався. На ногах після нанесення я відчувала легку вʼязкість, схожу до липкості.

На ранок я не зауважила жодного результату, тому прийнялась наносити руками [дубль номер два]. Ви тільки гляньте відео і мої старання 😂 Короче, спойлер: прийшлось промокати серветкою, бо я набрала або забагато, або воно знов відмовлялось поглинатись. Воно, наче піна - розтиралось різними візерунками і всіляко втікало між пальці. Але на ранок я все ж застала результат. Ніжна рівномірна засмага з легким теплим відтінком. Виглядає дуже природньо, але я надам все ж перевагу кремам-лосьйонам, які значно легші мені у використанні. Або ж, потрібно як слід підібрати підходящу рукавичку 😊

В цій процедурі дуже важлива послідовність: підготувати шкіру [очистити, проскрабувати], рівномірно нанести засоби, дати їм повністю поглинутись. Що дуже важливо - слід зачекати до повного поглинання засобів, інакше одяг може вкрасти частину результату вашої засмаги. У мене цими днями чорний одяг, тому я не зауважила, щоб щось засмарувалось, а зі світлими речима я не хочу експериментувати 😊

Крем-лосьйони для тіла та обличчя потішили своєю приємною та легкою текстурою, яка додатково зволожує та помʼякшує шкіру. Мус не сподобався злегка вʼязким фінішем та важким поглинанням в шкіру. Тож, прийдеться ще пошукати варіанти, як його приборкати та використовувати з комфортом. Засоби не змиваються після першого походу в душ. Це досить тривалий ефект, і сходить він поступово за тиждень-два.

Ось такі маленькі помічники існують для красивої засмаги навіть взимку. Ще раз дякую Makeup Club за можливість спробувати дані засоби 🥰

Всім гарної ночі та дякую за увагу!