Крем зі східним,солодким та дуже популярним ароматом парфумів
Sue Essentials " Шафран & Жасмин"
Аби не забувати зволожувати руки, особисто для мене,крем повинен гарно виглядати, має подобатися аромат та натуральний склад не менш важливий. А якщо це ще і наш український виробник - це скарб,давайте два. Зірки зійшлися і я познайомилася зі Sue 🌱
Sue - бренд з цікавою історією, вже 14 років працює над створенням натуральних засобів.
Я познайомилась з декількома засобами і розпочну із незамінного мешканця косметички з початком осені - крему для рук.
В асортименті представлено чотири варіанти ароматів :"Солодке манго", "Шаф ран & Жасмин", "Персик & мірра ", "Квіти & пачулі".
Зручно,що є коротка інформація про стійкість, свіжість та натуральність ароматів.
Загальні характеристики
Засіб знаходиться в алюмінієвій тубі. При першому відкритті потрібно проткнути носик однією стороною кришки( як у медичній мазі чи крему).
З обох сторін наклеєна бордова паперова наліпка. З часом по краям папір став затиратися.
Об'єм 40 мл. Оптимальний варіант як для домашнього використання так і можна взяти із собою у сумочку.
Консистенція невагома, швидко і легко розподіляється по шкірі.
Аромат
Це загадковий,східний,теплий аромат. Шафран грає пряними, солодкими нотами. Він настільки яскравий,що нелегко "спіймати" жасмин.
З першої секунди відкриття я зрозуміла,що він мені нагадав - Baccarat Rouge 540.
Аромат стійкий, відчувається декілька годин і думаю можна навіть використовувати замість парфуму.
Через це мій чутливий ніс не дуже зрадів 🤭
Якщо це також про Вас - рекомендую використовувати виключно вдень,а не перед сном та вранці.
Склад
100% інгредієнтів рослинного походження. Без синтетичних ароматизаторів.
Крем на основі ламелярної емульсії, яка структурно імітує природні шари ліпідів у шкірі.
Ось її основні переваги:
Глибоке зволоження — вона здатна утримувати вологу в шкірі, не блокуючи пори.
Відновлення шкіри — допомагає відновити ліпідний бар'єр, що захищає від зовнішніх подразників.
Висока біосумісність — завдяки схожості зі структурою шкіри, така емульсія добре переноситься навіть чутливою шкірою.
Покращення проникності активних компонентів — сприяє тому, щоб активні речовини легше й глибше проникали у шкіру.
Склад збагачений сумішшю олій Ши та солодкого мигдалю з рослинним гліцерином, Д-пантенолом, бетаїном та екстрактом Алое.
Враження
Мені сподобалось як легко крем розподіляється по шкірі. За декілька хвилин він всотується, але не безслідно. Поживні складники огортають шкіру і навіть 3 години я відчуваю тонкий шар засобу.
При регулярному використанні вже за декілька днів зникають сухі ділянки.
Для мене аромат виявився занадто яскравим,тому використовую цей крем вдень і ввечері,але не перед сном.
Резюме
- 100% інгредієнтів рослинного походження
- Зручний об'єм
- Стійкий, цікавий аромат
- Multi Lamellar Emulsion
- Легко наноситься та всотується
- Живить та відновлює навіть дуже суху шкіру
- Сприяє загоєнню дрібних тріщин
- Не тестується на тваринах
- Ідеальний аромат на холодну пору року
Тепер хочу познайомитись і з іншими ароматами 😍
Коментарі (0)