Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food Smoothing
Маска для дуже гладенького волосся
Побачила цю маску в рекомендаціях у TikTok. Оскільки я ще не пробувала маски з цієї лінійки, вирішила почати саме з неї.
Маска Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food Smoothing створена для неслухняного і хвилястого волосся, обіцяючи зволоження, розгладження та м’якість. Моє волосся довге, пошкоджене і пористе, тож розгладжувальні засоби для мене завжди в пріоритеті.
🍪
Склад:
Маска насичена корисними інгредієнтами, зокрема жирними і живильними оліями:
• Олії: соняшникова, жожоба, кокосова
• Зволожуючі компоненти: масло ши, какао-масло
Ці компоненти сприяють відновленню та зволоженню волосся.
🍪Об’єм і аромат:
Маска має великий об’єм — 390 мл, чого вистачить надовго. Аромат спочатку здався дуже приємним, схожим на запах шоколадного печива, трохи нагадує аромат Montale Chocolate Greedy, з легкими нотками ванілі . Однак з часом з’явився слабкий неприємний сторонній запах, який відчуваєтьс я лише під час нанесення. На щастя,на волоссі залишається лише приємний запах печива.
🍪Консистенція і спосіб нанесення:
Маска дуже густа та насичена, «ложка стоїть» — обожнюю таку текстуру!
🍪
Наношу її після миття голови, залишаю на 3-15 хвилин залежно від настрою,потім змиваю.
🍪 Результат:
Під час змивання вже відчутно, як волосся стає гладким і розплутаним. У вологому стані воно легко розчісується і добре вкладається у гладку укладку. Після висихання волосся дуже м’яке, гладеньке, з блиском і доглянутими кінчиками. Волосся не обтяжене, але відчутно зволожене та насичене, «волосок до волоска» і зовсім не пушиться.
З мінусів:
Маска не вирішує проблему електризації, тому в комбінації з нею потрібно використовувати незмивні засоби
І все ж маска варта того,вона класно працює на пористому волоссі)
Коментарі (0)