Mary Ost

HILLARY | Крем для усіх типів шкіри обличчя

Кожна жінка знає, що шкіра обличчя — це свого роду візитна картка. Іноді, щоб відчути себе впевнено, потрібно просто знайти ідеальний догляд.

Сьогодні я хочу поділитися враженнями про крем 5 Oil’s від бренду HILLARY, який стане універсальним рішенням для всіх типів шкіри.

HILLARY | Крем для усіх тип�ів шкіри обличчя

Об'єм: 50 мл.

Бренд: Hillary

Вік: 18+

Призначення: відновлення, зволоження

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

Aqua, Caprylic /Capric Triglycerides, Caprylyl–Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Propanediol, Sodium Pca., Trehalose, Urea, Stearic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Nut Oil, Squalane, L-Arginine, Panthenol, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol (And) Benzoic Acid (And) Dehydroacetic Acid, Parfume.

А давайте розглянемо основні діючі компоненти. Основу крему складають:

Гліцерин: зволожує і утримує вологу.

Сквалан: відомий своїми зволожуючими властивостями, надає шкірі м’якості.

Сечовина: допомагає зберігати вологу та зменшує грубі ділянки шкіри.

Олія солодкого мигдалю: живить і пом’якшує шкіру.

Олія виноградних кісточок: антиоксидант, який захищає від старіння.

Олія насіння камелії чайної: надає еластичність і пружність.

Олія оливкова: живить і заспокоює

Олія макадамії: збагачує шкіру корисними речовинами.

L-аргінін, пантенол, вітамін Е, гіалуронова кислота: забезпечують додаткове зволоження і захист.

Мила картонна коробочка містить у собі мінімалістично оформлену стильну баночку із засобом. Дизайн елегантний і сучасний. Під кришкою є пластикова мембрана - крем залишається захищеним від забруднень.

На упаковці є уся необхідна інформація про засіб.

Засіб білого кольору, має легку, невагому та однорідну текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи слідів. Аромат м’який і ненав’язливий — квітково-трав’янистий, що створює відчуття свіжості і натуральності.

Я використовую крем вранці та ввечері, як самостійний продукт або як основу під макіяж. Невелику кількість крему слід нанести на очищену шкіру обличчя і шиї, м’яко втираючи по масажних лініях, до повного вбирання.

Після активного використання крему Hillary Corneotherapy Intense Сare 5 Oil’s я помітила значні зміни. Шкіра стала більш зволоженою, пружною і здоровою. Крем чудово підходить для щоденного використання, і я навіть помітила, що покращився тон шкіри. Ніяких алергічних реакцій чи дискомфорту не виникло.

Крем не лишає жирних слідів чи неприємної «плівки».

Шкіра насичена але не перевантажена.

Отже, якщо ви шукаєте продукт, що поєднує в собі якість, ефективність і приємні відчуття — крем 5 Oil’s від Hillary стане відмінним вибором!