Догляд за тілом немов з бабусиного садочка
Така вже соковита та ніжна ця лінійка для тіла від Botanioteka, що викликає найтепліші емоції
Дякую MakeUp за знайомство з новими косметичними засобами, зробленими в Україні. Першими враженнями ділилася тут: https://club.makeup.com.ua/looks/54509/
Тепер розкажу більш детально, як гелі, сіль та скраби для тіла показали себе на справі.
1. Гелі для душу
Пакування миле та яскраве, так і навіює спогади про літо. Пластикові баночки прозорі, зручно відстежувати витрату. Дозатора немає. Кришка відкидна, пластикова. На упаковці зазначена необхідна інформація про продукт.
Склад у гелів схожий. Тут є компоненти для очищення шкіри, ПАР з косметики натурального напрямку, природні екстракти та молочна кислота (зміцнює, зволожує, відбілює, регулює pH шкіри). Містять ароматизатори.
Відрізняються гелі здебільшого ароматами:
- "Білий персик і фрезія" - дуже насичений аромат персиків у цукрі та яскравих квітів. Нагадує жуйку або узвар.
- "Чорна смородина й ваніль" - яскравий ягідний аромат, наче у фруктовому саду. Також, схожий на жуйку.
- "Апельсин і білі квіти" - аромат лимонаду з нотами меду. Соковитий, цитрусовий і трохи ніжний.
Усі аромати цікаві і дуже класні. При використанні запах не такий насичений, як у баночці. Тож, звучать природно і ніжно. Мені найбільше сподобалася "Чорна смородина й ваніль" .
Текстура гелів підфарбована, напівпрозора. Витрата помірна.
Цікавий момент: при контакті з водою гель нагадує ніжне молочко для тіла. Густої піни мені не вдалося отримати, але текстура сподобалася. Шкіру не сушать, комфортні у використанні. Після душу зберігається зволоження без плівки на шкірі.
2. Морська сіль для ванн
Баночки виглядають приємно і вони дуже зручні у використанні. Едине, з чим слід бути обережними - це перше відкриття. Немає захисної плівки під кришкою, тому відкривати повну баночку слід акуратно. Пакування у тому ж стилі, що й гелі: дуже мило і приємне до ока.
Склад, як і має бути, максимально простий і безпечний.
У баночках сіль середнього помелу, підфарбована у відповідний відтінок. Окрім базових компонентів, сіль "Апельсиновий цвіт та кокос" мастить апельсинову олію.
Аромати звучать натурально і навіть можуть здатися специфічними (зрозуміло, що складно передати аромати по типу меду натуральними та більш безпечними компонентами):
"Апельсиновий цвіт та кокос" - гарне поєднання кокоса та цитрусів. Цей аромат мені сподобався найбільше, хоча й не сильно люблю кокос в косметиці.
"Півонія та мигдальне молочко" - складно зрозуміти чим саме пахне. Для мене це: гарна квіткова суміш з солодким мигдалем та ментолом.
"Мімоза та мед манукі" - це найбільш специфічний аромат. Схожий на мімозу у великій кількості, набагато менше меду та краплю лимона.
Спосіб застосування: Розчиніть 100 г морської солі в теплій воді (36-38 °С) та приймайте ванну протягом 15-20 хвилин.
Баночка вміщує 400 г, тобто 4 використання.
При використанні аромат розкривається легкою вуаллю і швидко зникає. Воду робить мутною, не фарбує у яскраві кольори (для мене це плюс). Ідеальне доповнення для релаксу у ванній, до того ж корисне для здоров'я.
3. Цукрові скраби для тіла
Баночки менші, ніж у солі, та мають захисну мембрану під кришкою. З них зручно діставати скраб. А ще, такі баночки можна використовувати у господарстві, коли скраб закінчиться.
У складі багато олій, природних екстрактів та зволожуючих компонентів.
Цукор дрібний, гарно скрабує шкіру і робить їй масаж. Кольори скрабів насичені, теплі, яскраві.
Аромати:
"Апельсин і зелений чай" - цитрусовий нейтральний аромат з зеленими мотивами.
"Білий персик і магнолія" - солодкий кремово-персиковий аромат.
Другий особливо припав до душі. Дуже смачний і цікавий.
Спосіб застосування: круговими масажними рухами нанесіть на вологу шкіру невелику кількість скрабу. Для кращого ефекту залиште його на тілі на 5-10 хвилин. Бажано застосовувати засіб 2-3 рази в тиждень.
Шкіру не травмують. Не назву їх дуже лагідними, вони й не мають бути такими. Застосовую на менш вразливих ділянках шкіри та мені подобається результат. Шкіра стає більш рівною, пружною і зволоженою.
Ця лінійка мені сподобалася. Варто звернути на неї увагу як для себе, так і на замітку для подарунків. Пакування жваве, тепле та миле. Компоненти гідні. Аромати - точно під будь-який смак. І приємні текстури.
Засоби Botanioteka асоціюються з бабусиним садочком під час цвітіння. З ними приймати ванн у одне задоволення. Наче поринаєш у світ безтурботності та насолоди.
Коментарі (0)