Blondie_rs

Лосьйон-автозасмага для тіла від Dove

Всім привіт! Сьогодні в нас продовження вчорашної історії про автозасмагу Dove. Обовʼязково тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис та відео з результатами до/після. У бренду, як бачимо, є справді широкий вибір засобів, тож я впевнена, що кожен знайде для себе найбільш зручний формат!

Якщо ви раптом пропустили огляд на інші засоби Dove, а саме мус-автозасмагу та крем-лосьйони для обличчя та тіла, посилання додаю туть: https://club.makeup.com.ua/post/55283/

Пакування аналогічне до крем-лосьйонів для обличчя та тіла, тільки різниця у форматах. Тут у нас цілих 200 мл! А для обличчя Dove пропонує зменшену версію обʼємом 75 мл. Знову ж таки звертаю увагу на відкидну кришку, яка не забезпечена додатковим захистом [пломбою тощо]. Як на мене, уже для такого засобу це просто необхідно. Кришка закривається трішки слабше, чим в менших тюбиках. І є побоювання, що засіб може кудись пробувати втікати. Ну, але це тільки пересторога, бо я ще не впіймала баночки "на гарячому" 😁 По складу вони також ідентичні зі своїми меншими братиками; містять сік алоє та молочну кислоту для зволоження та догляду за шкірою.

За забарвленням їх знову ж не відрізнити. По аромату в них також відмінностей нема. Легка приємна ніжно-кремова віддушка, яка не відчувається на тілі після нанесення. Обидва поглинаються шкірою швидко, без дискомфорту чи липкого фінішу. Якщо порівнювати текстуру з крем-лосьйонами для обличчя та тіла, то тут аналогічна до світлого відтінку засобу - більш легка, кремова. Бо, нагадаю, там темніший відтінок був більш плотним та з більш терпким ароматом.

Тепер я ходжу з плямками 🤣 Насправді, я просто хотіла фрагментарно затемнити внутрішню частину рук, але темний відтінок особливо виділився на моїй шкірі. Що цікаво - перші результати проявляються вже на 4-5 годину після нанесення. І саме темний відтінок якось виглядає не надто рівномірно - пішов незначними крапочками. Світлий ліг гарно, тому зауважень до нього не маю. Тут головне на відчуття розподілити як слід. Бо через прозорість засобів можна ось так начудити з концентрацією. А на ранок прокидаєшся, і бачиш, де не наніс, а де було забагато. На 2 фото ➡️ світлий відтінок, на 3 фото ➡️ темний відтінок.

Також нагадую, що для кращого результату слід підготувати шкіру, а саме очистити її та за можливості - проскрабувати. Після нанесення автозасмаги дати їй повністю поглинутись (20-30 хв в даному випадку) і аж тоді вдягатись, щоб не засмарувати одяг.

🧡Тож, можемо підсумувати. У Dove виявився справді багатий вибір автозасмаг на любий смак. Це як мус в аерозолі, так і кремові лосьйони в тюбику різних форматів. Текстури максимально приємні (за вийнятком мусу, який не надто мені підійшов, з примхливою текстурою), результати видимі та стійкі - приблизно півтора тижні до поступового вимивання. Тому, це чудові варіанти для підтримки або набуття красивої засмаги в любу пору року! Ще й за свою демократичну ціну 😉

Ще раз дякую команді Makeup Club за можливість познайомитись з даними засобами! А всім вам бажаю гарного вечора та сонячної неділі 🤗