Лосьйон-автозасмаг а для тіла від Dove
Dove body love summer revived
Всім привіт! Сьогодні в нас продовження вчорашної історії про автозасмагу Dove. Обовʼязково тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис та відео з результатами до/після. У бренду, як бачимо, є справді широкий вибір засобів, тож я впевнена, що кожен знайде для себе найбільш зручний формат!
Якщо ви раптом пропустили огляд на інші засоби Dove, а саме мус-автозасмагу та крем-лосьйони для обличчя та тіла, посилання додаю туть: https://club.makeup.com.ua/post/55283/
Пакування | Загальні властивості
Пакування аналогічне до крем-лосьйонів для обличчя та тіла, тільки різниця у форматах. Тут у нас цілих 200 мл! А для обличчя Dove пропонує зменшену версію обʼємом 75 мл. Знову ж таки звертаю увагу на відкидну кришку, яка не забезпечена додатковим захистом [пломбою тощо]. Як на мене, уже для такого засобу це просто необхідно. Кришка закривається трішки слабше, чим в менших тюбиках. І є побоювання, що засіб може кудись пробувати втікати. Ну, але це тільки пересторога, бо я ще не впіймала баночки "на гарячому" 😁 По складу вони також ідентичні зі своїми меншими братиками; містять сік алоє та молочну кислоту для зволоження та догляду за шкірою.
Текстура
За забарвленням їх знову ж не відрізнити. По аромату в них також відмінностей нема. Легка приємна ніжно-кремова віддушка, яка не відчувається на тілі після нанесення. Обидва поглинаються шкірою швидко, без дискомфорту чи липкого фінішу. Якщо порівнювати текстуру з крем-лосьйонами для обличчя та тіла, то тут аналогічна до світлого відтінку засобу - більш легка, кремова. Бо, нагадаю, там темніший відтінок був більш плотним та з більш терпким ароматом.
Результати | Висновок