Діана Ді

Проблема знайти крем для жирної шкіри?

Вам знайоме це відчуття, коли весь час шукаєш "той самий" крем, більшість з них лягали липким шаром або викликали комедони, були занадто щільними та важкими. І здається, що вже не зможеш знайти свій ідеал.Ну, я пройшла через це і продовжила пошук свого🧴!
Найбільша проблема- "ідеальний" крем, який зволожує, відновлює, не забиває пори і... не банкротить!💸

Доводилось використовувати кремові тоніки, але цього недостатньо для зволоження🌊, і з настанням осені це, як ви здогадалися, не найкращий варіант.
Шкіра потребує чогось більш зволожуючого і відновлюючого💦.

Підходили крема для проблемної шкіри, проте вони більше підсушуючі, аніж зволожуючі.

І ось, коли знову довелося шукати зволоження після кислот і ретинолу, я зайшла на сайт Makeup і вирішила проаналізувати 🔍склад і відгуки 💬А ще щоб крем відповідав усім моїм 150 критеріям!😂 Бо ж хотілось знайти той "універсальний солдат", який буде і бюджетним, і якісним, і здатним витримати всі мої вимоги📝

Передивилась купу варіантів, поки не згадала про крем Biono, про який чула багато позитивних відгуків у TikTok. Проте, чесно зізнаюсь, до українських брендів🇺🇦 я завжди ставилася скептично🧐 (бо ж всі вже звикли до корейських засобів, правда ж?). Але цього разу я здалась і вирішила ризикнути. А що, як це саме те, що я шукаю?🧩

Тепер про сам крем! Сквалан, пантенол, пробіотик, сечовина, екстракт центели азіатської та інші активні компоненти в складі 🌿забезпечують оптимальний гідробаланс, інтенсивне зволоження та відновлення зневодненого епідермісу. Ще крем додає шкірі м'якості та відмінно підходить для завершення процедур з кислотами і ретинолом. 🫧

Текстура? Легка, миттєво поглинається, не відчувається на шкірі, залишаючи лише приємне зволоження. Комедонів не викликає, що для мене було ключовим моментом🎯

Але, буду чесна, деякі мінуси все ж є. Для мене це не критично, але важливо згадати. По-перше, крем має досить сильний аромат, що може не всім сподобатися. По-друге, можливо, не дуже зручна баночка – але це ще перевіримо😉

А тепер – хочу почути вас: ви теж пройшли через пошуки "того самого" крему 🧴?

Діана Ді
5
Підписники
0