Новий догляд та покупки жовтня.
Мій новий догляд за шкірою обличчя. Починаю тестувати .
На фото мої покупки за жовтень. Тут і мій новий догляд за шкірою обличчя від дерматолога ,а також інші косметичні продукти.
Про кожен продукт я обовʼязково напишу свій окремий відгук.
А тепер пройдемось що в нас тут цікавого:
- Крем-фарба для волосся у відтінку 7.11
Я вже купляла фарбу від цього бренду але в іншому відтінку. Робою неї тонування волосся в домашніх умовах. Волосся живе,блискуче і тонування змивається дуже повільно та без плям. Тоную на вологе волосся. Найбільше подобається те,що ця серія йде в холодних відтінках. ОднієЇ упаковки вистачає на мою довжину.
- Консилер від Maybelline у перському відтінку номер 5. Давно хотіла спробувати персиковий і залишилась дуже задоволеною. Він чудово перекриває синячки під очима,а також плям від постакне. Але потрібно добре зволожувати шкіру,бо трішки сушить .
- Мій улюблений бб-крем від Purito. Про нього писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/16775/
А тепер про догляд:
- Протизапальні патчі від Cosrx
Їх я вже пробувала,вони гарно клеються,і тримаються всю ніч. Зі своїм завданням справляються.
- Крем з центелою від Needly.
Його я ще тестую,відгук буде згодом .
- Міцелярна вода від Bioderma.
Мені дуже сподобалась,але трішки погано змиває туш.
- Протизапальна сироватка з насінням коноплі LALARECIPE.
Дуже цікавий продукт,з не менш цікавим складом. Ще тестую. Але відгуки на цей серум - топ.
- Гель для вмивання від Round Lab з полином .
Подобається,запах майже не відчувається. Гарно піниться і не сушить шкіру. Економний у використанні.
- Поживний тонер з екстрактом чорних соєвих бобів Round Lab Soybean Nourishing Toner.
Гарний тонер для зволоження,який не залишає липкості,швидко вбирається і гарно почувається на шкірі .
Незабаром напишу більш розгорнуті відгуки на ці продукти з фото.
Коментарі (0)