Pryk Lesia

Новий догляд та покупки жовтня.

Новий догляд та покупки жовтня.

На фото мої покупки за жовтень. Тут і мій новий догляд за шкірою обличчя від дерматолога ,а також інші косметичні продукти.

Про кожен продукт я обовʼязково напишу свій окремий відгук.

А тепер пройдемось що в нас тут цікавого:

• Крем-фарба для волосся у відтінку 7.11

Я вже купляла фарбу від цього бренду але в іншому відтінку. Робою неї тонування волосся в домашніх умовах. Волосся живе,блискуче і тонування змивається дуже повільно та без плям. Тоную на вологе волосся. Найбільше подобається те,що ця серія йде в холодних відтінках. ОднієЇ упаковки вистачає на мою довжину.

• Консилер від Maybelline у перському відтінку номер 5. Давно хотіла спробувати персиковий і залишилась дуже задоволеною. Він чудово перекриває синячки під очима,а також плям від постакне. Але потрібно добре зволожувати шкіру,бо трішки сушить .
  • Мій улюблений бб-крем від Purito. Про нього писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/16775/

• Протизапальні патчі від Cosrx

Їх я вже пробувала,вони гарно клеються,і тримаються всю ніч. Зі своїм завданням справляються.

• Крем з центелою від Needly.

Його я ще тестую,відгук буде згодом .

• Міцелярна вода від Bioderma.

Мені дуже сподобалась,але трішки погано змиває туш.

• Протизапальна сироватка з насінням коноплі LALARECIPE.

Дуже цікавий продукт,з не менш цікавим складом. Ще тестую. Але відгуки на цей серум - топ.

• Гель для вмивання від Round Lab з полином .

Подобається,запах майже не відчувається. Гарно піниться і не сушить шкіру. Економний у використанні.

• Поживний тонер з екстрактом чорних соєвих бобів Round Lab Soybean Nourishing Toner.

Гарний тонер для зволоження,який не залишає липкості,швидко вбирається і гарно почувається на шкірі .

Незабаром напишу більш розгорнуті відгуки на ці продукти з фото.