Новинка ві д Bless Beauty, 2 різні відтінки, які вони на ділі?
Запечені хайлайтери Bless Beauty "GLOW Illuminator" ✨
Люблю хайлайтер і дуже часто їх використовую в повсякденному макіяжі. Від Bless Beauty у мене була палетка хайлайтерів (тріо) і вона мені дуже подобалася 😍
Рада, що тепер у них з'явилися запечені хайлайтери, бо і новинку спробувала і свої попередні замінила. А точніше ці, посунули ті (бо тут таке цікаве та оновлене сяйво 🤩)
Дизайн та пакування ⬇️
Дизайн симпатичний, через прозоре віконце можна побачити кольори самих хайлайтерів.
Кругленьке пластикове пакування з кришкою, яка відкривається і закривається з характерним клацанням. Напочатку до речі, вони були запаковані у слюду.
Всередині знаходяться напівсфери, які не тільки красиво виглядають і зручніше набираються, але й і приємно пахнуть (щось таке молочне, як карамелька).
Відтінки та свотчі 👀
У мене тут два відтінки запечених хайлайтерів, один 01 Natural (самий світлий) і 04 Gold Shadow (самий темний в лінійці).
01 відтінок можу назвати відтінком Шампань, дуже красивий варіант хайлайтеру для бліденьких, світленьких (таких як я 🤭).
04 відтінок, для мене це м'яке рожеве золото, чудовий базовий хайлайтер, який як на мене підійде абсолютно всім кольоротипам.
Пігментація, тушкування та загальний вигляд на шкірі обличчя ⬇️
Хайлайтери чудово набираються як на пальчик, так в на пензлик (не пилять).
Вони мають гарну пігментацію (04 відтінок особливо) та гарно тушуються. До речі їх можна втирати і тоді відтінок буде більш помітним і яскравіше вираженим.
Вони мають делікатне сяйво✨ і гарно підкреслюють необхідні зони. Я наношу хайлайтер зазвичай на верхню частину скул, у кінцевий кутик брів, на кінчик носа та інколи навіть у кутик очей (мені дуже подобається) 😍
01 відтінок ідеально підійде для повсякденного макіяжу, він ледь помітний, але добре освіжає макіяж.
04 відтінок, більш виражений, але він також може підійти як для повсякденного мейку, так і для фотосесій/різних заходів і святкувань, для вечірнього макіяжу і т.п.
Вони не западають у пори та не забивають їх, гарно тримаються впродовж дня.
Ми все більше і більше йдемо до натуральності у макіяжі, тому і данні хайлайтери були прямо таки створені для цього. Я особисто задоволена ними обома і мені подобається їх чергувати✨ Від себе однозначно можу їх радити 💖
Коментарі (0)