Hanna Domashenko

Моя ванільна кома або що може бути краще, ніж така солодка, ароматна комбінація для тіла?..

Моя ванільна кома або що може бути краще, ніж така солодка, ароматна комбінація для тіла?..

Для мене аромат Vanilla Blossom - один з найвдаліших з усієї нової лінійки нішевих ароматів у догляді за тілом від Joko Blend!

Для мене цей аромат звучить ванількою, кокосом, затишним кашеміровим деревом та солодкою амброю з ніжною ноткою сандалу!.. Такий вдалий мікс, що я би хотіла в цю солодку пару ще й міст для тіла зверху додати [якби тільки його випустив бренд]! Тоді б я була справньою ванільною бомбою! 😅

Парфумований гель для душу - це ідеальне поєднання догляду за шкірою, без її пересушення. Виходиш з душу чистенька, ніжненька та надзвичайно ароматна! Ну точно янгол Вікусі Сікрет!

Парфумований лосьйон для тіла
ідеально завершує цей парфумований догляд! Купа активних компонентів - серед яких олія кокоса, пантенол, екстракт квітів Моной де Таїті та орхідеї! Навіть це поєднання звучить вже як райська насолода! Лосьйон має ніжну текстуру та добре поглинається без липкості на тілі. Його аромат ніжний, але доволі шлейфовий. Мене він просто п'янить своїми солодкими нотами!