YuliHrytskoff

Frosty Berry & Bliss Cake by Fantasy Community Perfumes

Frosty Berry & Bliss Cake by Fantasy Community Perfumes

Fantasy Community Perfumes (далі – FCP) не перестає дивувати! Трішки більше року назад я познайомила читачок Мейкап Клубу з цим фантастичним американським брендом нішевої парфумерії, розповівши про їх шедевральний аромат SPICY CHERRY SHIKE (https://club.makeup.com.ua/post/13725/) та про інші не менш цікаві парфуми із класичної колекції (https://club.makeup.com.ua/post/14606/). Відчуваю себе амбасадором цього бренду на MAKEUP Club🤭)))

Буквально за 5 місяців бренд випустив нову колекцію ароматів під назвою «Tender», до якої увійшло 7 неймовірно ніжних, витончених парфумів (про деякі із них писала тут: WATERMELON EXPLOSION - https://club.makeup.com.ua/post/25738/; PINK BRUT - https://club.makeup.com.ua/post/25802/; LONG ISLAND - https://club.makeup.com.ua/post/26095/).

І ось – не пройшло й року, як FCP знову випускає нову колекцію парфумів під назвою «Gourmand Dreams», до якої увійшло 5 неймовірних гурманських ароматів. Будучи затятим поціновувачем парфумерної гурманіки, я, звичайно ж, знову не змогла пройти повз та придбала декілька ароматів у свою колекцію) І, трішки забігаючи наперед, скажу, що парфуми із колекції «Gourmand Dreams» - це не просто аромати, це парфумерна магія, сплетена з найсолодших ягід, нот карамелі та горішків, ніжного кокосу та згущеного молока…

Ну що ж, довго не філософствуватиму, а розповім вам про перший аромат із цієї колекції - Frosty Berry & Bliss Cake by Fantasy Community Perfumes)

Вже традиційно, парфумчики від FCP приходять запакованими у стильний чорний бандерольний пакетик з логотипом бренду на його лицьовій стороні у вигляді чарівної феї із флакончиком парфумів у руках.

Сам же флакон парфумів виготовлений із непрозорого, матового на дотик, скла пастельного бежевого кольору. На лицьовій етикетці - найменування бренду та аромату, його концентрація та об’єм.

Кришечка, як і розпилювач, стилізовані під золото. Розпилювач працює добре, аромат подає доволі рясно.

Об’єм мого флакончика – 30 мл. Також на сайті бренду представлений тестер такого ж об’єму та пробник аромату об’ємом 2 мл.

Прем’єра аромату – 2024 рік.

Група (сімейство) аромату – фужерні, фруктові.

Стать – жіночі, чоловічі.

Концентрація - Extrait de Perfume.

Класифікація (клас) – нішева парфумерія.

Країна реєстрації бренду – США.

Країна-виробник: США.

Згідно опису парфумів на офіційному сайті бренду, піраміду аромату складають такі ноти:

Верхні ноти: Чорна смородина, Конвалія, Бісквіт

Середні ноти: Чай, Рис

Базові ноти: Кедр, Білий мускус

Вже з самої назви парфумів стає зрозуміло, що домінуючою нотою аромату є ягоди, а саме – чорна смородина. При чому, в самих різних її варіаціях – спершу – свіжа, тільки-но зірвана з куща, ароматна, розігріта палючим літнім сонцем… Потім – у вигляді домашнього варення, щедро приправленого цукром. А де-не-де – й заморожена, з кислинкою…

Після такого яскравого смородинового старту в ароматі починають вловлюватися й інші ноти – трішки дзвінкої конвалії, яка згладжує солодкі фруктові ноти і робить аромат більш свіжим, кришталево-морозним… Тут і ягідна випічка та гарячий зелений чай…

Що цікаво, в серці аромату дуже відчутний рис. Не класичний сухий, а зварений на молоці та заправлений ароматним вершковим маслом. Ця нота надає аромату неймовірної м’якості, покладистості, молочності…

Але все не так просто, Frosty Berry & Bliss Cake – це не тільки про ягоди й десерти! Адже в базі домінує кедр, який своєю смолистістю робить аромат до запаморочення глибоким і загадковим, а в поєднанні з ніжним білим мускусом – сексуальним і компліментарним.

Frosty Berry& Bliss Cake – це воістину неординарні парфуми! Тут і ягідна кислинка, і десертна солодкість, і білоквіткова дзвінкість, і мускусна звабливість. І всі ці ноти, переплітаючись між собою, формують унікальну парфумерно-ягідну симфонію. А жінка, яка «носить» такий аромат – яскрава, неповторна, впевнена у собі; вона не боїться виділятися і привертати до себе увагу, адже вона – цілий Всесвіт…

Шлейф. Присутній. Виражений. Цікавий. Компліментарний.

Стійкість – як і у всіх інших парфумах FCP, які я пробувала, - шикарна! На шкірі – цілий день, на волоссі – відчувається й на наступний день, на одязі – до прання. До речі, в кімнаті, де розпилювався аромат, ще пахне цілий день)

Вікові рамки абсолютно лояльні – даний аромат прекрасно підійде як зовсім юним дівчатам, так і дорослим, зрілим жінкам.

Сезонність/час доби. Frosty Berry & Bliss Cake цілком всесезонні, однак влітку їх, все ж, краще «одягати» на вечір😉

Подія/образ. Цей аромат прекрасно підійде для щоденного використання, буде чудовим доповненням до образу в романтичному, вільному чи кежуал стилі. А мені ж хочеться одягнути під нього квіткове платтячко, відкриті босоніжки і насолоджуватись життям і літом… Або ж спогадами про нього)

Стать. Виробником зазначається, що Frosty Berry& Bliss Cake – це аромат-унісекс, який підійде як для жінок, так і чоловіків. І я з цим погоджуюсь, адже істинні нішеві аромати не мають статі. Та, все ж, цей аромат більше із жіночим характером)

Frosty Berry & Bliss Cake by FCP – дуже цікавий, яскравий, навіть екстраординарний аромат, чорна смородина в якому – домінуюча нота. Її не часто зустрінеш в парфумах, тому, якщо ви любитель вираженої смородинової нотки в парфумерії, даний аромат – моя щира рекомендація!