То ж тютюн чи соковиті абрикоси під вершками: гучна новинка з нової лінійки Gourmand Dreams
Fantasy Community Perfumes: Apricot Whisper&Peony Almond
От як можна пройти повз новинок, особливо, якщо це ароматні новинки?...Парфумерний маніяк в мені не знає слова "СТОП", тому на моїй поличці з'явився новий аромат від Fantasy Community!
Якщо ви ще вагаєтесь, що нового посмакувати цієї осені - щиро рекомендую позаглядувати на нову лінійку Gourmand Dreams від Fantasy Community! Тут все, що так і проситься в осінній, прохолодний день! Всі аромати цієї лінійки максимально стійкі, тягучі та насичені!
Apricot Whisper&Peony Almond - це фруктово-гурманський аромат
✨Верхні ноти: Нектарин, Цукерки
✨Середні ноти: Абрикоси з вершками, Ваніль, Лимон
✨Базові ноти: Тютюн, Папірус, Сосни та Ветивер
З першого пшику вас огортає соковитий нектарин з цукерочками гіркого шоколаду. Це не солодке праліне, тому нектарин з цим поєднанням не буде викрикувати надто гучно про себе!
Далі я чую не саме абрикоси, а більше абрикосові кісточки у вершках з делікатною терпкістю... Лимон збалансовує солодкі прянощі ванілі. Якщо довго прислухатись, то абрикос тут дещо навіть нагадує амаретто!
База прилипає до шкіри в цьому ароматі стійко і голосно! Шлейфить гучно і непомітною з цим ароматом ну не можливо лишитись! Тютюн тут домінант! От такі яскраві, сухі листя тютюну...Вони пропитані ветивером та крапелькою соснового екстракту. Хвоя тут не така гучна вона лише відтіняє аромат тютюну. Загострюю увагу, що це не димний табак, це саме тютюн!
На шкірі аромат розкривається солодкуватим ветивером в парі з ваніллю та гучним тютюном. Абрикос та нектарин то нагадують про себе, то знову стихають. Для мене цей аромат можна навіть назвати унісекс! Навіть стало цікаво, як би він розкрився на гарячій чоловічій шкірі! Цей тютюновий коктейль в парі з гіркуватими абрикосовими кісточками звучать приголомшливим, тягучим шлейфом!
Коментарі (0)