Mary Ost

TINK | Шампунь для пошкодженого волосся «Манго і рідкий шовк»

Всі ми знаємо як важливо мати здорове та красиве волосся. Однак, наша шевелюра доволі часто піддається стресу, забрудненням та термічному впливу, а знайти ідеальний засіб для відновлення може бути не просто.

Сьогодні я хочу поділитися враженнями про шампунь для пошкодженого волосся “Манго-Рідкий шовк” від бренду Tink, який повертає життєву силу навіть дуже виснаженому волоссю.

Об'єм: 500 мл.

Бренд: Tink

Вік: 18+

Призначення: відновлення, зволоження, очищення

Тип: пошкоджене волосся

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

СКЛАД:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Laureth-4, Polyquaternium-44, Amodimethicone, Trideceth-12, Cetrimonium chloride, Hydrolyzed Silk, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate.

Основними компонентами шампуню є:

Екстракт манго: відомий своїми живильними властивостями, він збагачує волосся вітамінами, роблячи його м’яким і еластичним.

Рідкий шовк: відновлює пошкоджену структуру волосся, надаючи йому гладкості і блиску.

Шампунь представлений у пластиковій пляшечці чорного кольору об’ємом 500 мл, що дуже зручно для щоденного використання. Дизайн простий та естетичний, їх зображенням соковитого манго, що одразу викликає бажання спробувати продукт. Пляшка зручна у використанні, а кришечка фліп-топ з невеликим отвором дозволяє легко контролювати витрату шампуню.

Шампунь має легку, гелеподібну текстуру, прозоро-перламутрового кольору яка легко наноситься і рівномірно розподіляється по волоссю. Запах манго настільки приємний, що відразу ж подумки переносить у тропіки, наповнюючи ванну кімнату ніжним фруктовим ароматом. Після використання волосся не тільки виглядає здоровим, але й залишається ароматним протягом дня.

Я використовую шампунь під час звичайного миття голови. Невелику кількість засобу наношу на вологе волосся, спінюю і ретельно змиваю теплою водою. Повторюю таку процедуру двічі.

Трохи про моє волосся - воно тонке, плутається, жирне у коріння і сухе на кінчиках.

Після майже трьох тижнів використання шампуню “Манго-Рідкий шовк” я помітила помітні покращення. Чистота та свіжість відчувається довше. Волосся стало пружнішим, менш схильним до ламкості та отримало здоровий блиск.

Особливо радує те, що навіть після сушіння феном та користування плойкою волосся виглядає доглянутим і гладеньким. Кінчики більш живі, менше січуться.

Цей шампунь дійсно став для мене приємним порятунком. Його аромат, текстура та ефективність створюють неперевершене враження.