SomovaFM

Найкраща сироватка з Ніацинамідом знайдена - це Next Level Nacomi

Nacomi - польський бренд натуральної доглядової косметики.

Абсолютно новий для мене бренд, із знайомою кислотою, яка приносить як гарний результат так і дискомфорт у використанні. Проте на цей раз, ця сироватка перевернула моє сприйняття цієї кислоти.

Сироватка представлена в характерному для бренду дизайні - біла ковбочка із назвою бренду та діючими речовинами засобу.

Має зручний дозатор, при одному натиску виходить вдосталь продукту для нанесення на обличчя. Одразу хочу сказати, що ця сироватка класифікується як точковий засіб, але я наношу на все обличчя тонким шаром.

В складі, окрім 20% ніацинаміду, який регулює вироблення себуму, звужує пори та запобігає появі висипів, є також:

7% азелогліцину - це поєднання азелаїнової кислоти зі зволожуючим ефектом гліцину, що прискоює регенерацію клітин та діє як антиоксидант для шкіри;

5% вітаміну С та аскорбил глюкозиду - що є більш стабільним при різному pH шкіри, перетворючись у вітамін С, проникає глибше в шкіру;

2% альфа-арбутину - висвітлює пігменті плями та зменшує висипи.

Сама сироватка по консистенції доволі рідка, прозора, аромат в сироватки легкий, як в розчинної аскорбінки. Одни з немаловажливих аспектів - вона має мінімальну в'язкість, так притаманну ніацінаміду.

При нанесенні липкість, яка все ж таки є в ніацинаміду, відчувається всього пару хвилин.

Сироватка досить швидко вбирається у шкіру, залишаючі по собі глянцевий фініш, який я перекриваю захисним кремом.

Відчуття при нанесенні, всього в перші секунди, наче сотні мілких голок обколюють обличчя, таке я відчуваю при карбоксетерапії - це не болячі, навіть трохи приємно.

Після першого ж нанесення помітно, як сходять почервоніння на шкірі. А при регулярному використанні, що я роблю вже впродовж двох місяців, помітно покращився стан шкіри, пори стали менші та чистіші (і не такі наче глубокі, як здавалося раніше), маленькі висипи, якщо і з'являються, то проходять набагато швидше, та вирівнявся сам рель'єф.

В бренду є також сироватка з меншим вмістом ніацинаміду, для тих, хто з ним ще не знайом - 15% і не має допоміжних кислот у складі.