Набір "З вітаміном С"
Hillary
Завершальний та головний, на мій погляд, етап — зволоження шкіри. Даний набір містить у собі:
— Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном C - Hillary Vitamin C Intensive Skin Revitalization Fluid.
— Освітлювальний крем для повік з вітаміном С - Hillary Vitamin С Bright Eye Cream.
Розповідаю детальніше про кожен ⬇️
Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри
Представлений у додатковій картонній коробочці. Сам флакончик з міцного матового прозорого пластику.
Дозатор помповий, але щоб його дістатися є спеціальний поворотний механізм верхньої частини флакончика. Трохи незвично, але дуже зручно, плюс відсутність додаткового контакту крему з повітрям – це плюс.
Об'єм 30 мл. Термін придатності по відкриттю 6 місяців.
Текстура більше поживна, потребує декілька хвилин для вбирання. Аромат косметично-цитрусовий, найменш виражений з усієї лінійки.
Активні компоненти крему-флюїду наступні:
🍋 Glycerin (Гліцерин) — зволожувач, що забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, допомагає утримувати вологу та підтримує її м'якість і гладкість.
🍋 Trehalose (Трелоза) — природний цукор, який також має зволожуючі властивості. Допомагає захистити шкіру від зневоднення, зберігаючи її пружною та свіжою.
🍋 Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Олія виноградних кісточок) — багата антиоксидантами та жирними кислотами. Живить шкіру, допомагає захистити її від впливу зовнішніх факторів і підтримує еластичність.
🍋 Tocopheryl Acetate (Вітамін E) — потужний антиоксидант, який захищає шкіру від вільних радикалів, допомагає зменшити ознаки старіння та підвищує рівень зволоження.
🍋 Ascorbyl Glucoside (Аскорбіл глюкозид) — стабільна форма вітаміну C, яка освітлює шкіру, покращує її тон, стимулює вироблення колагену та має антиоксидантні властивості.
🍋 Panthenol (Пантенол) — провітамін B5, що заспокоює шкіру, знижує подразнення, сприяє її регенерації та покращує зволоження.
Враження від використання
У використанні крем справді гарний, він відмінно зволожує шкіру. Відразу після нанесення я відчуваю підвищення пружності та щільності шкіри, вона відчувається наповненою та м'якою.
Фініш не липкий та комфортний. Із-за поживної текстури трохи вимагає часу для поглиннання, але для мене це ок, до речі, поверх нього мейк лягає чудово.
Результати на обличчі тішать. Пігментні плями від давніх прищічків зменшилися, а деякі взагалі зникли. Загальний тон обличчя посвітлішав та вирівнився, і взагалом виглядає більш свіжим.
Освітлювальний крем для повік
Пакування аналогічне крему-флюїду, але флакончик менше, адже об'єм тут 15 мл.
Текстура крему теж відрізняється, вона легенька та водяниста, вбирається дуже швидко. За ароматом — майже ніякого, як і флюїду для обличчя.
Активні складові цього крему наступні:
🍋 Caffeine (кофеїн) – стимулює мікроциркуляцію, зменшує набряки і темні кола під очима, має антиоксидантну дію.
🍋 Ascorbyl Glucoside (аскорбіл глюкозид) – стабільна форма вітаміну C, антиоксидант, освітлює шкіру, стимулює синтез колагену.
🍋 Escin (есцин) – екстракт кінського каштана, зменшує набряки, має протизапальні властивості, покращує мікроциркуляцію.
🍋 Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (олія виноградних кісточок) – багата на антиоксиданти, живить і зволожує шкіру, сприяє її регенерації.
🍋 Tocopheryl Acetate (токоферила ацетат, вітамін Е) – антиоксидант, захищає шкіру від вільних радикалів, покращує її еластичність.
🍋 Raspberry (Rubus Idaeus) Seed Oil (олія насіння малини) – багата на вітаміни та антиоксиданти, живить, зволожує шкіру та допомагає захистити від впливу навколишнього середовища.
🍋 Panthenol (пантенол) – зволожувач, заспокоює шкіру, зменшує подразнення та підтримує її відновлення.
Враження від використання
Це один з найкращих та найкомфортніших кремів для повік що я мала. Текстура, що вбирається буквально за секунди нереально комфорта для очей. Не викликає жодних неприємних відчуттів.
Навпаки, є ефект заспокоєння та ліфтингу, шкіра навколо очей добре зволожена. Невеликі "темні кола" дійсно стали ще меншими і непомітнішими.
Мені крем сподобався, він чудово покращує еластичність і загальний стан шкіри навколо очей.
Загальні враження про лінійку "з вітаміном С"
Лінійка та і взагалі знайомство з брендом Hillary виявилось надзвичайно вдалим та приємним. У дзеркалі я бачу реальні результати за відносно короткий термін, що без зайвих слів каже о дієвості всієї лінійки. Тон вирівнився, плямки на обличчі зменшились і буквально кожен з описаних засобів залишив лише позитивні враження, тому можу їх сміливо радити ❤️
Зупинятися на цьому не планую, вже придивилась собі патчі для наступних покупочок 😉
Дівчата, а ви вже знайомі з брендом? Що сподобалась найбільше?
Коментарі (0)