Vikulyk

Дуже зручно, приємно і швидко. Що ще треба від засобу для зняття макіяжу

Хіба це не чудово взяти таку маленьку баночку з собою десь в подорож, чи прийти після важкого дня і зразу змити макіяж і вмити все обличчя?

Як на мене мега зручний варіант, але окрім комфорту олеогель має і ініші переваги, тому тисни "дізнатись більше", читай мій постик і черпай інформацію.

Звичайно ж в очі зразу кидається це миле упакування. Тут стильне все, починаючи від коробочки.

А тримати такий гарний, тактильний тюбик зручно і приємно, він немов плюшевий.)

Текстура класна! Знову ж, я думала що брати кудись з собою гідрофільний бальзам Heimish, то доволі зручно, але до нього ще потрібна пінка і він йде не в тюбику. От саме формат Natureal ідеальний в плані зручності, адже густина засобу дозволяє не розтікатись а також, брати з собою і не боятись забруднень.

Ставлю багато лайків за продуманість ❤️

При контакті з водою засіб не піниться, він злегка емульгує.

Наношу на сушу шкіру зовсім трішки олеогелю. Знімаю макіяж, детальніше протираючи очі і губи, він з цим добре справляється і забирає гарно залишки косметики.

Потім змиваю водою, не використовуючи пінку чи гель, адже це не передбачено в його користуванні..

Доречі на шкірі обличчя олеогель теж майже не емульгується, відчуття, наче вмиваюсь просто водою.

• Аромат тут практично непомітний, що підійде людям з чутливою шкірою.
  • Склад ідеальний, він повністю безпечний, є класні дієві активні компоненти, такі, як: бакучіол, сквалан, вітаміни.
  • Шкіра після вмивання чиста і зовсім не пересушена, навпаки вона така м'якенька і ніжна, дуже приємна. Це дійсно неймовірно делікатне очищення.
  • Провівши ватним диском з тоніком спонжик був чистий, олеогель дійсно якісно очистив шкіру.
  • Як помітно на фото: шкіра залишилась сяючою, відсутнє роздратування, сухість чи лущення.

Висновок. Хіт для вмивання від бренду Natureal виявився дуже комфортним і делікатним засобом. Також мене дуже зачепила зручність використання, складається відчуття, що Natureal стараються і приділяють увагу кожній дрібниці і це помітно в деталях. Спробувати олеогель-це однозначно хороша ідея, я задоволена таким вибором і щиро рекомендую 😊