Чистикова Дар'я

Парфумований крем для рук "Black Cherry Tonka Beans Vetiver"

Парфумований крем для рук "Black Cherry Tonka Beans Vetiver"

Новий український бренд Oasis презентував цілу колекцію парфумованих гелів для душу та кремів для рук з улюбленими ароматичними композиціями. Я не змогла залишитися осторонь та обрала для себе чуттєвий вишневий аромат, натхненний знаменитим парфумом Том Форд Лост Черрі🍒

І сьогодні хочу розповісти про крем для рук. Що ж в ньому такого особливого? Розповідаю далі ⬇️

Тюбик із кремом невеличкий алюмінієвий. Наліпка на ньому матова, приємна на дотик. Взагалом дизайн стриманий і стильний, у вишнево-рожевих тонах.

Об'єм складає 30 мл, також є варіант повнорозміру: цілих 300 мл.

Кришечка пластикова, відкручувальна. На початку мене чекав запаяний отвір тюбика, як контроль першого відкриття.

За текстурою крем легенький та ніжний. Він не рідкий і не щільний, щось середнє. При розподіленні по ручкам буквально тане та миттєво поглинається.

У складі з активних компонентів:

🍒 Sweet Almond (Prunus Dulcis) Oil (Мигдальна олія) — багата жирними кислотами та вітамінами, вона живить, пом'якшує шкіру та сприяє її зволоженню, роблячи її гладкою і шовковистою.

🍒 Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil (Масло ши) — ефективно зволожує та захищає шкіру, має заспокійливі та відновлювальні властивості, збагачує шкіру вітамінами А та Е.

🍒 Panthenol (Пантенол) — провітамін B5, який зволожує, заспокоює та відновлює шкіру, сприяє загоєнню мікропошкоджень і знижує подразнення.

🍒 Tocopheryl Acetate (Вітамін E) — антиоксидант, що допомагає захищати шкіру від шкідливого впливу зовнішнього середовища, зволожує та сприяє зменшенню ознак старіння.

Фініш шовковий, не липкий і не жирний. Для сухих ручок треба все ж таки щось більш поживне, але для використання впродовж для він ідеальний.

При розподіленні вже відчутна п'янка вишня, боби тонка та ветивер — це той самий добре знайомий парфум Лост Черрі. Якщо ви полюбляєте або носите цей парфум — цей крем буде чудовим доповненням. Ну або якщо ви полюбляєте 🍒, то він точно не залишить вас байдужими.