Парфумований крем для рук "Black Cherry Tonka Beans Vetiver"
Oasis
Новий український бренд Oasis презентував цілу колекцію парфумованих гелів для душу та кремів для рук з улюбленими ароматичними композиціями. Я не змогла залишитися осторонь та обрала для себе чуттєвий вишневий аромат, натхненний знаменитим парфумом Том Форд Лост Черрі🍒
І сьогодні хочу розповісти про крем для рук. Що ж в ньому такого особливого? Розповідаю далі ⬇️
Тюбик із кремом невеличкий алюмінієвий. Наліпка на ньому матова, приємна на дотик. Взагалом дизайн стриманий і стильний, у вишнево-рожевих тонах.
Об'єм складає 30 мл, також є варіант повнорозміру: цілих 300 мл.
Кришечка пластикова, відкручувальна. На початку мене чекав запаяний отвір тюбика, як контроль першого відкриття.
За текстурою крем легенький та ніжний. Він не рідкий і не щільний, щось середнє. При розподіленні по ручкам буквально тане та миттєво поглинається.
У складі з активних компонентів:
🍒 Sweet Almond (Prunus Dulcis) Oil (Мигдальна олія) — багата жирними кислотами та вітамінами, вона живить, пом'якшує шкіру та сприяє її зволоженню, роблячи її гладкою і шовковистою.
🍒 Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil (Масло ши) — ефективно зволожує та захищає шкіру, має заспокійливі та відновлювальні властивості, збагачує шкіру вітамінами А та Е.
🍒 Panthenol (Пантенол) — провітамін B5, який зволожує, заспокоює та відновлює шкіру, сприяє загоєнню мікропошкоджень і знижує подразнення.
🍒 Tocopheryl Acetate (Вітамін E) — антиоксидант, що допомагає захищати шкіру від шкідливого впливу зовнішнього середовища, зволожує та сприяє зменшенню ознак старіння.
Фініш шовковий, не липкий і не жирний. Для сухих ручок треба все ж таки щось більш поживне, але для використання впродовж для він ідеальний.
При розподіленні вже відчутна п'янка вишня, боби тонка та ветивер — це той самий добре знайомий парфум Лост Черрі. Якщо ви полюбляєте або носите цей парфум — цей крем буде чудовим доповненням. Ну або якщо ви полюбляєте 🍒, то він точно не залишить вас байдужими.
Коментарі (0)