Глянцевий нюд з серії Glow від Bless Beauty
Блиски для губ, які підкорили моє серце 💖
Я люблю блиски для губ, навіть більше ніж помади 🤭 Мені подобається зволоження від них, та блискучий, глянцевий ефект на губах 👄 І це те, що допомагає доповнити ваш макіяж і зробити його більш виразним.
Окрім хайлайтерів https://club.makeup.com.ua/post/55388/ в лінійці Glow у бренда вийшли також блиски для губ, про які я сьогодні хочу вам розповісти (у мене тут 2 відтінки).
Пакування та формат 👇🏻
Блиски знаходяться в пластиковому футлярі. Напочатку вони були запаковані в слюду, надійний захист від першого використання.
На звороті вказаний склад, об'єм (7,9 мл), номера блисків та інша інформація про виробника.
Аплікатор, відтінки, пігментація та аромат 👇🏻
Аплікатори гнучкі, підлаштовуються під форму губ, вони виконані з фетру.
Дозатор широкий, але має обмежувач, з яким ви точно не набере зайвого.
У мене блиски у двох нюдових відтінках:
08 відтінок - карамельний (хоча на свотчі виглядає як морквяно-коричневий) і прям мені він 10/10. Він однотонний і містить в собі блискіток чи вкраплень.
12 відтінок - ніжно-рожевий з дрібним шимером (не містить крупних блискіток), який на губах взагалі не відчувається.
Пігментація: вони надають губам свого відтінку і мають чудову пігментацію.
Аромати дуже приємні, обидва блиски пахнуть солодкими карамельками, чесно, аж хочеться лизнути 🤭
Враження від використання, стійкість та висновок 👇🏻
Завдяки гнучкому фетровому аплікатору, блиски легко розподіляються по губам і контуру. Вони добре заповнюють середину губ, гарно зволожують та пом'якшують їх.
Блиски надають губам красивого глянцевого фінішу Липкості під час носіння я не відчуваю і дуже цьому радію, бо не люблю коли блиски викликають дискомфорт.
Вони в цілому стійкі впродовж дня, після прийому їжі з'їдаються (що є нормою для блисків), але при цьому сам пігмент залишається на губах, такий собі, м'яко тинтуючий ефект.
Демакіяж: блиски легко прибираються як серветкою, так і міцелярною водою.
Обидва відтінка мені дуже сподобалися, як на кожен день, так і якийсь захід. І навіть незважаючи на те, що я взагалі не люблю блиски з шимером (і таким подібним), 12 відтінок я прям дуже полюбила. І загалом мені подобається як блиски виглядають у макіяжі.
Дівчата, це однозначна рекомендація 🤎
Коментарі (0)