ULTIMATUM: ще од ин шедевр у моїй ароматній бібліотеці
Любителям Baccarat Rouge 540 присвячується…
Bibliotheque de Parfum - синонім розкоші у світі української нішевої парфумерії. Бренд поєднує рідкісні натуральні компоненти з авангардними композиціями, створюючи аромати, які привертають увагу шанувальників високого стилю та якості. Цього разу мова піде про їх новий аромат - ULTIMATUM, який точно стане хітом у найближчі місяці.
Органолептика у цьому ароматі зводить із розуму. У мене флакон обʼємом 16 мл запакований у коробочку по типу маленького книжкового тому з оксамитовим обрамленням. Виглядає казково. Навіть не уявляю тоді як виглядає пакування у сотці. Судячи з інстаграмних відео вражаюче.
Піраміда складна, смачна до липкості, утворена поєднанням дорогоцінних інгредієнтів: дрібки мигдалю, шафрану, жасмину, ноток кедру, смоли ялини та амбри з мінеральними, сухими гранями. Вона додає композиції благородного звучання та підсилює їх гучність і у шлейфі, додаючи чуттєвості. Солодкі півники, іриски, полуничка, варення, ялинкова смола, соснові голки та мінерали. На мені розкривається чимось затишним і приємним, я обожнюю його за дифузність і отримую дитяче задоволення, коли чую на собі.
П арфуми настільки голосні та промовисті, що в дозуванні можна бути мінімалістом. Стійкість шалена, добу на волоссі і шкірі тримається точно, шлейф - кілометровий. З ULTIMATUM просто не можливо загубитися у сірій масі мегаполісу, бо я завжди отримую на нього купу компліментів від зовсім незнайомих людей. Домашні від нього шаленіють. Взагалі, він не лишає байдужими представників чоловічої статі. І в цьому їх секрет.
Якщо парфуми порівнювати з канонічною Baccarat Rouge 540, то скажу відверто, це найближче звучання із тих, що я колись чула. Боюсь озвучити, але для мене це 1:1 з легендою. От тільки, враховуючи вартість, я тепер купуватиму виключно у нішевого парфумерного бренду Bibliotheque de Parfum. Відверто кажучи, не бачу різниці.
Зі свого досвіду можу стверджувати, що багатьом дамам зовсім не подобаються ніжні аромати, більшість тягнеться до солодкого, як і в житті. Тому з цим ароматом, якщо ви гурман, у вас не буде жодного промаху. Його можна спокійно купувати наосліп.
Впізнаваний, гучний аромат продає себе сам. Велич композиції та оригінальність у новаторстві піраміди беззаперечні.
Якщо ви думаєте, що ваш роман із бакареподібними ароматами закінчився - помиляєтеся. Спробуйте ULTIMATUM від Bibliotheque de Parfum і ви закохаєтеся у цю грайливу гурманську історію, але вже без головних гучних персонажів у вигляді бинтів та йоду. Тут все злагоджено і органічно. Цей аромат стане головним антидепресантом осінньо-зимової пори. Ви у нього закутаєтеся і відчуєте себе такою дівчинкою-дівчинкою, як Аліса з Країни Чудес. Тепер цей мій фаворит серед усіх гурманських фаворитів. Люблю і щиро раджу поставити до своєї ароматної бібліотеки цей український шедевр.
Коментарі (0)