Magic Time разом з Tink
Враження від подарункового набору Tink
Здається, що листопад це не лише час перших холодів, гарячих чаїв та теплих пледів, а й час для пошуку нових прикрас на ялинку та подарунків під неї)
Ви вже точно бачили у стрічці новинки, які пропонує Tink, перед якими важко встояти, а ціна така вже приємна.
Даний набір Magic Time поміщений у милу коробочку, дизайн вже зимовий і "теплий", він натякає які аромати ми маємо очікувати всередині 😉.
Одразу кажу, що обидва засоби, а це крем для рук та бальзам для губ мають однаковий аромат, такий теплий та затишний, здається він може зігріти після довгої прогулянки 😍. Це аромат пряної кориці та стиглого апельсина.
Також дизайн у них однаковий: білі туби з графічними малюнками апельсинів, хвої та кориці.
Нижче розповідаю детальніше про кремчик та бальзам 😉.
Кремчик має об'єм 40мл, зручну кришечку та приємну консистенцію. Крем білий, легкий та при цьому він добре зволожує ручки, огортаючи їх не лише теплим ароматом, а й ніжним не жирним шаром. Вбирається швидко та робить ручки м'якими.
У складі багато різного, з цікавого там мінеральна олія (знаю, що хтось уникає а хтось ні 🤷🏻♀️), зволожуючі компоненти, емоленти, олія ши, є гідролізат колагену, силікон, екстракти та ароматизатори.
Бальзам поміщений у звичайну тубу, об'єм 15мл. Консистенція у нього тверда, та вона тане при контакті з губами, очевидно від тепла, тоді вона легко розприділяється і лежить досить комфортно. Інколи здається, що бальзам хоче потекти, та це не так, я ще не знаю який у нього смак 🤭.
Фініш наче олійний, та бальзам не жирний. Загалом, виглядає на губах як звичайний зволожуючий бальзам для губ, а як бонус – приємний аромат, що не дуже сильно "б'є" в ніс.
Бальзам прозорий. Зволожує добре.
У складі також є емоленти, мінеральна олія, бджолиний віск є, олія виноградної кісточки, олія жожоба, ароматизатори.
Коментарі (0)