Подарункова косметичка
Якийсь скарб 😅
Вирішила я зібрати подарункову косметичку для мами 🫶
Маючи гарний досвід у використанні різних брендів, обрала найкраще на мою думку… Почала я збирату цю магічну косметичку з початку жовтня 😄 додавши всі задумані баночки до wish листів 📔
Список був великий, таке велике оновлення назрівало в косметичці матусі 🥰 багато років тому я тільки тягала все з її косметички, тому настав час гарнесенько її поповнити 😂
Тож почну з першої покупки, це була рассипчата пудра від Lancôme .
Чому саме вона? Тому що усі інші, занадто «вузького профілю» як то кажуть 😅
Трохи не дотягують до топ по всім характеристикам. А ось Lancôme гарно підійде і молодій шкірі, й дівчаткам постарше…. Гарнесенько фіксує мейк, та не перевантажує його.
Далі тіні, як би не йшов час, мода, але для мене палетка Rose Quartz Eyeshadow Palette від Huda Beauty найчарівніша. Маю майже всі її палетки, також в моїх дописах ви знайдете багато інших, від Urban Decay, Bobbi Brown, Anastasia Beverly Hills, та інші. Проте Huda Beauty Rose Quartz в са месеньке серденько 💘 навіть маю думки придбати собі ще одну, хоча моя ще досить новенька, проте побоююсь що палетка може зникнути з продажу.
Контуринг обрала свій улюблений, від Fenty Beauty та Anastasia Beverly Hills, дописи на них теж в мене є.
Потім румяна, дивлячись на всі свої, та знаючи які в неї вже є, я вирішила обрати для мами Dior у відтінку Rosewood. Вона в мене дуже елегантна жіночка, тому відтінок - відповідний ❣️
Бронзееер, я їх обожнюю, та звісно не можу пропустити його. Мій улюблений це кремовий Chanel. Допис звісно на нього маю, можливо й не один. Але, його дууууже складно знайти, проте я дуже терпеливо продовжувала шукати, і знайшла 🫶
Хайлайтери, мамі подобається цей крок у макіяжі, тому обрала два своїх найулюбленіших, це Bobbi Brown у відтінку Quartz Glow, та Dior у відтінку 02 🙌.
Тоналочка, найлегша яку я знаю Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch .
Олівчик для слизистої у світло-бежевому відтінку 69 Chanel Le Crayon Khol.
Моно тіні від Dior у чорному відтінку, мама зазвичай стрілки малює тінями 🫶
Наразі хочу прибрати декілька помад, з ними проще, я точно знаю які відтінки підійдуть, залишилось обрати які ж самі замовити.
Пудра компактна, якій я не зраджую багато років Bobbi Brown у відтінку Pale Yellow, навіть маю про запас одну нову 👌
Також я туди додала новеньку маленьку косметичку Armani, але я її не купувала, вона подарункова, ще в плівочках, й я відразу її відклала для мами.
Також весь цей скарб буде в новій косметичці, яку я придбала в комплекті з маленькою 🫶 в мене є такі три набори, чорний, золото, та рожевий.
Я все поклала в рожеву, але наразі думаю, можливо придбати золоту? А рожеву залишити собі 😂 Мені і так замало двох наборів, то ж третій буде в самий раз, проте виникло питання якого кольору обрати матусі, рожеву чи золоту… Врахую ваші думки 💭, яку обрати?