Alina Litvin

Маска для надання волоссю блиску від Brelil

Маска для надання волоссю блиску від Brelil

Як і багато людей, які серйозно беруться за вирішення проблем з волоссям, я не шкодувала грошей, віддаючи перевагу люксу та професійним засобам. Шампунів і бальзамів із супермаркету на моїх полицях не було вже багато років. А цю маску від Brelil я помітила в добірці однієї красивої дівчини з бездоганним блондом. І що ви думаєте? Я вже на третій упаковці.

Маска середньої щільності, легко розподіляється. Аромат типовий косметичний, не різкий. Тюбик зручний. Маска ущільнює, розгладжує, робить волосся пружним і додає блиску. Безумовно, сподобається пофарбованим шевелюрам.

Головну роль відіграють знайомі силікони, саме завдяки ним досягається виражене згладжування кутикули. Активні інгредієнти: комплекс олій арганії, макасару та макадамії. Щодо обіцяного відновлення і вирівнювання структури волосся — зафіксуймо, що в абсолютній більшості випадків для відновлення зв’язків усередині волосся потрібні пептиди або кислоти. Все інше — маркетинг.

Після використання маски волосся стає м’яким, блискучим і "силіконозахищеним". Я використовую її замість бальзаму, оскільки вона не потребує довгого витримування. Єдиний недолік — незначне обтяження.

Звісно, у моєму догляді є й інші маски/бальзами/незмивні засоби, але ця дійсно змінила моє ставлення до мас-маркет догляду. Взагалі у бренду є ще декілька масок, і я, мабуть, спробувала їх усі — за ефектом вони майже +- однакові, тож обирайте будь-яку, не помилитеся.