Тонер-пілінг з кислотами|Hillary
Перше знайомство з брендом,обрала для себе тонер з саліциловою кислотою та молочною.Користуюсь саме тонером-пілінгом вперше
Маю проблемну шкіру,схильну до жирності,також маю поодинокі пост-акне з якими веду активну боротьбу.А ще інколи,бувають висипання,при чому якщо вони з'являються то одразу багато.
Що обіцяє виробник?
- делікатне відлущування
- себорегуляція
- боротьба з запаленнями,нерівностями мікрорельєфу шкіри
Мені аж самій цікаво,як відреагує моя шкіра та яким буде ефект.
Про дизайн
Стильне пакування у чорному кольорі,на пакуванні зазначено для якої шкіри саме цей продукт,і моя шкіра точно не випадковий гість.Обережно перевертаю пляшечку догори,щоб не вилити забагато тонеру.Спочатку у пакуванні є верхня кришка,яка відкручується.Потім,під кришечкою є пробка,яка щільно закривається та є доволі надійною.
Аромат та колір
Ароматизованої віддушки я не відчула зовсім і це для мене є навіть краще,а особливо це важливо для людей,які дуже різко реагують на будь-які ароматизатори.Колір у тонеру прозорий,по консистенції сходий на водичку,проте по ефекту це однозначно щось більше,аніж вода.
Склад,чим багатий?
- Молочна AHA-кислота очищує пори,покращує еластичність шкіри та надає шкірі здорового сяйва
- Саліцилова ВНА-кислота ретельно відлущує шкіру, полегшуючи видалення хворих або відмерлих клітин.Очищує сальні залози та вирівнює тон шкіри
- Гліцерин утримує вологу,надає шкірі м'якості,знімає подразнення
- Постбіотичні антимікробні пептиди запобігають появі нових висипань на шкірі
Результат
Мені знадобився час на тестування даного засобу,я вводила його у вечірню рутину свого догляду,не одразу,але результат я побачила.Скажу відверто,швидкого результату я не чекала,я розумію,що догляд потребує регулярності,тому не пропускала нанесення цього тонеру.
Після нанесення не помітила печіння або неприємної реакції на шкірі,при тому що маю запальні елементи.А також ще маю пост-акне та сальні нитки.Мені сподобалось те,що маленькі пост-акне,які не є свіжими "почистилися",тобто візуально вони не такі вже й помітні.Проте,завдяки складу це й сталося,адже він є ефективним.Свіжий запальний елемент,по-перше став не таким червоним,а по-друге не такий вже болючий на дотик.Відзначу,що він з'явився не у процесі нанесення засобу,а до.Цей прищ,ще той виявився надокучливим,проте згодом після тонеру він підсушився і перестав боліти.
Ще мені сподобалося те,що тон шкіри став рівнішим,аніж був.Протягом дня,помітила,що шкіра обличчя не так виділяє надлишковий себум.Продовжую далі користуватися засобом,проте я вже задоволена результатом після.Хоча це був мій перший досвід саме з тонером-пілінгом.Спочатку побоювалася того,що тонер буде працювати більш агресивно на шкірі,особливо якщо є висипання,проте дія виявилася м'якою та результативною.
Коментарі (0)