Чистикова Дар'я

Набір рукавичок для манікюру з емульсією

Набір рукавичок для манікюру з емульсією

Нарешті я їх спробувала, бестселлер від Shelly — рукавички для манікюру з емульсією. Вони допоможуть швидко привести ручки до ладу в домашніх умовах. Як? Розповідаю більш детально ⬇️

Рукавички приїхали у картонній коробочці, у мене упаковка на 10 пар рукавичок, тому розмір відповідно менше ніж у коробочки з 25 парами, котрі також є в наявності.

Кожна пара запакована в окремий прозорий запаяний пакетик. Всередені кожної рукавички емульсія білого кольору, її доволі багатенько, пальчики прям втопають у цю емульсію. Також присутні спеціальні наліпки, щоб зафіксувати ці рукавички.

Стосовно емульсії, з корисного у складі присутні:

🧤 Hydrolyzed Collagen (гідролізований колаген) – забезпечує зволоження, сприяє зміцненню нігтів і підтримує еластичність шкіри навколо нігтів.

🧤 Hydrolyzed Keratin (гідролізований кератин) – зміцнює нігті та відновлює структуру, допомагає зробити нігті міцнішими та менш ламкими.

🧤 Glycerin (гліцерин) – зволожує і допомагає утримувати вологу в шкірі та нігтях, запобігаючи їх пересушенню.

🧤 Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract (екстракт лотоса) – має антиоксидантні та заспокійливі властивості, захищає шкіру навколо нігтів і сприяє її відновленню.

Як використовувати рукавички:

— очистити поверхню нігтів та одягнути рукавички зафіксувавши їх спеціальною наклейкою;

— помасажувати руки і зони навколо нігтів та залишити на 10-15 хв.;

— обережно зрізати верхню частину рукавички на кожному пальці та обробити кутикулу, не знімаючи рукавичок;

— зняти рукавички, видалити залишки емульсії з нігтів і рук серветкою.

Враження від використання

Особисто я використовую дані рукавички у перерві між салонними процедурами, коли треба поновити та обробити зону навколо нігтьової пластини. Як бачите результат:

Ці диво-рукавички допоможуть у зміцненні нігтів, зволоженні рук та пом'якшенні кутикули, відмінно готують нігті для полірування чи нанесення покриття. Словом гарна та корисна річ 👌

До речі, у Shelly в наявності є і шкарпеточки для педікюру (про які я писала тут https://club.makeup.com.ua/post/40130/ ) з котрими можна влашувати справжне домашне спа 🫧