Strange Love

Чудовий блиск: Свотчі 10 відтінків

Чудовий блиск: Свотчі 10 відтінків
Чудовий блиск: Свотчі 10 відтінків

Густа консистенція, ніжний аромат, зручний аплікатор - це все про Maybelline Lifter Gloss. До того ж ці блиски прекрасно доглядають за губами, зволожують їх та не дають пересихати.

Ці блиски справді дуже тягучі та густі. Вони лягають на шкіру доволі товстим шаром, проте дуже швидко розприділяються та не течуть. За рахунок цього рельєф губ вирівнюється, шкіра виглядає гладкою, сухість та тріщини згладжуються. Чи липне волосся? Липне. Не спорю. Проте не більше і не менше, як до інших блисків.

Також Maybelline Lifter Gloss мають дуже приємний смак та аромат ванільного капучино Lafesta.

Одразу після нанесення, на губах відчутне ніжне поколювання, як після нанесення бустеру для збільшення губ. Цей ефект провокує появу ніжного рожевого відтінку на устах. До того ж даний блиск чудово зволожує шкіру та захищає її наступні 2-3 години після нанесення.

Зробила для вас 10 якісних свотчів, обирайте на здоров'я (ГОРТАЙТЕ ФОТО, ЩОБ ПОБАЧИТИ ВІДТІНКИ ЗБЛИЗЬКА). Як на мене, то відтінки 4,5,6,7 надто пігментовані, більше нагадують помаду за плотністю. Собі я їх не стала б брати, адже вони потребують скрупульозного нанесення з дзеркалом. А от 16 мені сподобався, проте для мого кольоротипу він не підійде.

Для себе взяла відтінок 003 MOON. Це ніжно-персиковий тон з дрібним шиммером. Як кажуть в мережі, це аналог блиску Fenty Fussy. Цей відтінок чудово наноситься навіть без дзеркальця, дарує ніжний блиск та зволоження. Ідеальний на кожен день.

Ось так він виглядає на чистих губах.

А ось так поверх олівчика.